AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Dövüş Oyunları Genel
 mortal kombat:shaolin monks hileleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 04/08/2006 :  16:37:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mortal kombat shaolin monks oyunun %49 unda bir arkadşımla kaldık bitiren varsa bir yardım ederseniz veya hilelerini yazarsanız sevinirim

lui kang
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 08/08/2006 :  11:35:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
b iz şaolini çok zzor geçtik r1 skarelerinin ve r1 yuvarlaklarının r1 üçgenin hepsi tam olması gerekir
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 08/08/2006 :  11:44:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
e tamam hepsi tam ama bi bölümde takılıyosun geçiş yok orichi hellbeast ın yeniden doğduğu bölümü geçemedik.
Sayfanın En Üstüne Git

lui kang
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 08/08/2006 :  11:51:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dikkatli ol canavarlar birden çıkıyor
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/10/2006 :  10:34:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak tj,tarkataları orochiye yem olarak at,orochi ağzından alev çıkardığı için fazla yaklaşma misilleme olarak alev saldırısı yapmak en mantıklısı vurkaçlarlada saldırıp kaçabilirsin.orochiyle fazla uğraşmassın zaten zor bi rakip diil ondan sonra kayıt yaptığın odaya geri dön yeşil ve kırmızı işaretlerden gelen ışınlar kapıyı kıracak sende save ettikten sonra burdan ilerle.sonra karşına baraka çıkıcak işte hapı yuttun baraka çok uğraştırdı beni en az 5 kere öldüm sonunda öldürdüm kolay gelsin sana.Eğer Geçemediğin bölüm varsa söle ben oyunu bitirdim sana yardım edebilirim.
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 06/11/2006 :  20:44:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sith_lord tarafından yazılan:

bak tj,tarkataları orochiye yem olarak at,orochi ağzından alev çıkardığı için fazla yaklaşma misilleme olarak alev saldırısı yapmak en mantıklısı vurkaçlarlada saldırıp kaçabilirsin.orochiyle fazla uğraşmassın zaten zor bi rakip diil ondan sonra kayıt yaptığın odaya geri dön yeşil ve kırmızı işaretlerden gelen ışınlar kapıyı kıracak sende save ettikten sonra burdan ilerle.sonra karşına baraka çıkıcak işte hapı yuttun baraka çok uğraştırdı beni en az 5 kere öldüm sonunda öldürdüm kolay gelsin sana.Eğer Geçemediğin bölüm varsa söle ben oyunu bitirdim sana yardım edebilirim.

Kardeş ben arkadaşımla hani şu Goroya benziyen bir canavar var ya ondan sonraki adamı geçemiyoruz elinde çekiç var sallıyıp duruyor ya o adam işte nasıl geçiceğiz o adamyüzünden oyundan bıktık
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000