|
Yazar |
Konu |
|
BLACKBARON
Üye
Turkey
İleti 107 |
İletim - 06/08/2006 : 23:04:58
|
Robert Kubica kariyerinde ilk kez katıldığı Formuala1 yarışı olan Macaristan grand prixinden diskalifiye edildi. Polonyalı sürücünün araç ile olması gerekn toplam ağırlığından 2 kg daha az olduğu için diskalifiye edildiği bildirildi. BMW-Sauber'in sürücüsü Kubica Macaristan'da hafta sonu boyunca iyi bir performan sergilemiş ve yarışıda yedinci sırada bitirerek F1 kariyerine puanla başlamıştı.
Ancak F1.06 aracının kontrollerde olması gerekenden 2 kg daha hafif olduğunun anlaşılması üzerine Polonyalı pilot yarıştan diskalifiye edilmekten kurtulamadı.
"Yarış hakemleri ve BMW Sauber takımı mekanikerleri ile yapılan araştırmaların sonucunda F1.06 aracının 2 kg daha hafif olduğu ortaya çıkmıştır. Takım bunu tamamen kendi hataları olduğunu kabul etmiş ve işbirliği yapmıştır."
Kubica'nın diskalifiye edilmesinin ardından Felipe Massa 7.'liğe Michael Schumacher ise 8.'liğe yükselmiş oldu. Yarışın bitimine son 3 tur kala yarış dışı kalan Michael Schumacher bu gelişmelerin ardından Macaristan grand prix'den 1 puan ile ayrılmayı başardı. Bu bir puan ile şampiyonada Alonso ile Alman pilotun arasındaki farkta 10'a inmiş oldu. |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye
Turkey
İleti 419 |
İletim - 07/08/2006 : 02:04:56
|
İyi yani ne diyim, günün ikinci tesellisi belki de.Hiç almamaktan iyidir.Schumi hala avantajlı, Renault'un performansında gözle görülür bir düşüş var. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
BLACKBARON
Üye
Turkey
İleti 107 |
İletim - 07/08/2006 : 15:08:39
|
Bence Michelin ilk yarışlardaki lastik performansını kaybetti.Bunun için kuru zeminde iyi değiller(Ama dünkü yarışta uçtu Alonso,güvenlik aracı periyoduna kadar) |
|
|
|
Konu |
|
|
|
|