AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Museo de Alonso
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 10/08/2006 :  16:23:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
25 yaşındaki İspanyol pilot Fernando Alonso'nun, kendi adına bir müze oluşturma girişimi içinde olduğu öğrenildi. Alonso'nun doğum yeri olan İspanya'nın Oviedo kasabasında, bölgesel Asturias hükümeti tarafından da desteklenen girişimle oluşturulacak müzede, Alonso'nun kaskı, tulumu ve kazandığı kupalar ile yarıştığı araçların ve diğer eşyalarının sergileneceği bildirildi. Müzenin ayrıca bir kart pistine de ev sahipliği yapabileceği ifade edildi.

Turkiye F1

Homer j
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 13/08/2006 :  17:25:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
walla dürüst olalım hiç sevmem şu alonso'yu
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1107

İletim - 15/08/2006 :  20:44:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alonso'nun müzesi olacak kadar kariyeri var mıymış?!

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 16/08/2006 :  16:09:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olmayabilir ama İspanyollar ilk defa F1'de böyle bir sevinç yaşadı.Belki de bunu ölümsüzleştirmek istemiştir.Ayrıca orada kart pisti de olacağına göre iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000