|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 14/08/2006 : 23:59:07
|
Yapabileceğim bir şey yok; kuralları ihlal eden konuları kilitleme tiryakiliği var bende. Bunu yaparken de görevimi yapıyorum bahanesiyle kendimi avutuyorum :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 15/08/2006 : 00:01:04
|
alıntı: tarafından yazılan:
Yapabileceğim bir şey yok; kuralları ihlal eden konuları kilitleme tiryakiliği var bende. Bunu yaparken de görevimi yapıyorum bahanesiyle kendimi avutuyorum :)
Az çekil kenara da oturalım. Senin yüzünden ayakta kaldık bak. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/08/2006 : 00:36:31
|
Bakalım, yakın zamanda size bol bol yer kalabilir :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 15/08/2006 : 05:31:54
|
Scorpionfa ve Avaris :)))).. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 15/08/2006 : 06:59:27
|
Hepsini sevin arkadaşlar. Ben hariç (ben daha yeniyim) tüm yöneticiler zamanında siteyle çok uğraşmışlar. Şimdiki zaman için konuşmak cimrilik olur. Şimdi bazılarının hayatlarına yeni şeyler girdi (İş,okul vs) ve bu yüzden ellerinden geldiğince bakıyorlar siteye. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|