|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/08/2006 : 00:27:16
|
Utanırız biz öyle şeylerden. Gerçek hayatta da öyleyiz. Tezahüratlar, hayranlarımızın yolda bayılmaları falan utandırıyor hala (Sıcaktan da olabilir tabii). Aşamadık kendimizi bu konuda :) Teşekkürler ayrıca :)
Major, promosyondan cep telefonu hediye edebiliriz mesela. Sonracığıma radyo ve televizyonlarda da isimlerinizi söyleyebiliriz :)
Altuğcum, bir ara da maça gideriz Hakkı hocamızı da alıp. Fenerbahçe diyince aklıma geldi nedense :P Bir gece Taksim'i de görmek lazım ayrıca :)
Konucuğum, seni de dağıttık biraz; ama kusura bakma artık :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Kara Katil
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/08/2006 : 12:07:00
|
|KRONDOR| ABİLER şair gibisiniz... |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 25/08/2006 : 12:33:15
|
|KRONDOR|,Mérula_Alba,CrAzY_IVAN ve major. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/08/2006 : 12:52:36
|
vay soner hocam demek meslektaş olucaz ha.gel bi arada sana gümrükte bi iki numara öğreteyim :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/08/2006 : 15:09:39
|
Bir iki numara tahmin ettiğim şeyse, bugünden bile gelirim. Staj yapmak lazım yanında :P |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|