AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Ecclestone: 'Montoya F1'e geri dönecek'
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 17/08/2006 :  16:16:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un açıklamaları, beklenmedik bir kararla kariyerine NASCAR serisinde devam edeceğini açıklayan Juan Pablo Montoya'nın F1'e dönüş ihtimali konusunda kafalarda soru işaretleri doğurdu. Ecclestone'a göre, McLaren'ın eski pilotu, NASCAR'da devam edeceğine dair yaptığı kararlı açıklamalara rağmen, F1'e geri dönecek.

Ecclestone, "Eurosport Automagazin" dergisinin yarın yayınlanacak nüshasında, "Montoya McLaren'da kendisini dışlanmış hissediyordu. Çünkü çok sık bir şekilde takımdan eleştiri alıyordu" dedi.

75 yaşındaki Ecclestone, "Montoya ne istediğini veya ne yapacağını bilemez duruma geldi. Dolayısıyla da Formula 1'e ara vermenin en iyi fikir olduğunu düşündü" şeklinde konuştu. F1 patronu, "Montoya'nın döneceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Geçici olarak Montoya'dan ayrı kalacaklarını belirten Ecclestone, Kolombiyalı pilotun "özel bir karaktere" sahip olduğunu söyleyerek, "F1'in onun gibi pilotlara ihtiyacı var" dedi.

Türkiye F1

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 17/08/2006 :  18:04:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oh be benim adamımdı ayrılınca üzülmüştümde inşallah döner

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 17/08/2006 :  18:22:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bernie Ecclestone inanıyor geri döneceğine.Bence dönme şansı çok az.
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 18/08/2006 :  19:26:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Sıkıldığım için ayrıldım"
Kolombiyalı Juan Pablo Montoya, Formula 1'i McLaren'da yarış kazanamadığı için değil, F1'den sıkılmaya başladığı için bıraktığını söyledi. Geçen ay sürpriz bir kararla NASCAR serisindeki Chip Ganassi'nin ekibine katıldığını açıklayarak taraftarlarını şok eden Montoya, El Tiempo gazetesine verdiği demeçte, F1'den sıkıldığı için NASCAR'a geçtiğini belirterek, "Yarışlardan zevk almıyordum. Yapmak zorunda olduğum herşeyi yaptım. İstediğim hemen hemen tüm hedeflere ulaştım. Bunun dışında istediğim tek şey bir şampiyonluktu. Bunu da gerçekleştirme şansım çok zayıfdı. Ayrılma, verebileceğim en iyi karardı" dedi.

Montoya, “Araç beni sıkıntıya sevkediyordu. Takım arkadaşım yarışları beşinci ve altıncı bitiriyordu. Ben de hemen hemen benzer sonuçlar alıyordum. Bu sonuçlar beni değil, aracı yansıtıyordu. Beşincilik için yarışmak eğlenceli değil. Yeni meydan okumalar istedim. NASCAR tam da bu aradığımız şeyi veren bir seri. Tümüyle farklı bir dünya ve daha rahat. Farklı bir hikaye” dedi.

Montoya, 2005 sezonunda McLaren patronu Ron Dennis ile ilişkilerinin kötüleşmesinin tenis oynarken omuzunu kırmasından sonra başladığı itirafında bulundu. O dönemde Montoya’nın bisikletten düşerek omuzunu sakatladığı yönünde ciddi spekülasyonlar yapılıyordu.

Montoya Formula 1’den ayrılmaya karar verdiğinde Dennis ile arasında hiçbir konuşma geçmediğini de sözlerine ekledi.

Kolombiyalı pilot, “Onunla hiç konuşmadım. Ayrılırken avukatım beni arayarak, prosedürü anlattı ve konu tarafların avukatları arasında halledildi” dedi.

(TürkiyeF1.com)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

Homer j
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 24/08/2006 :  17:10:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence montoyanın dönmesi zor.biraz mantıklı düşünürsek geri dönse bile mercedes takımının onu almasının zor olduğunu anlayabiliriz
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/08/2006 :  01:42:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamımdı ya tam piskopat.Ayrıldığına çok üzüldüm.Nerede ne yapacağı belli olmaz bu adamın bakarsızın yarın(bugün) test sürüşlerine katılırmış.Gerçekten çok üzüldüm.Geri döner umarım.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000