Kilitlenen üyeliklerinizle gurur mu duyuyorsunuz?! Sitenin rekortmeni de yakında damlar, merak etmeyin.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
üyelikler silinirse aynı adla tekrar üye olmak mümkün (haliyle xx adlı kullanıcı biriyle kavga etmişse başka biri aynı adla üye olsa yanlış anlaşılmalara maruz kalabilir; aynı kişi üye olsa yine dert...) ve önceden atılan mesajlar sorun olur (önceden atılan mesajaları silecek bir script varsa konu anlaşılmabilir yok harici bir durumda üyeliği iptal edilmiş üç üyenin konuşmasının olduğu bir konu düşünün üye adı silindiğinden kim kime ne yazmış anlamak mümkün değil :S)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...