AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 ObsCure oynayanlar, yardım edin...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 18/08/2006 :  19:09:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ObsCure'de 4 karakteri aynı anda ilk gördüğümüz yerden çıkamıyorum. Haritada üzerinde Friedman yazan yere gittim, merdivenden tırmandım, demir kapıyı açamadım. Bu bölümü nasıl geçeceğimi söyler misiniz?

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 19/08/2006 :  11:14:09  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş anlattıkların ilk bölüme çok benziyor 1. bölümden bahsediyorsan;

1. soyunma odasına git telefon çalıcak. çantanın yanına git telefonu aç. o sırada sen arkanı dönünce biri çantanı alıp kaçıyo.

2. soyunma odasından çık. birinin binanın kapısından çıktığını göreceksin.sende ordan çık.

3.sonra solda demir kapıdan biri çıkacak sende ordan çık sonra karanlık kapıyı bul gir oraya.

4.sağda masanın üstünde kutular var yaklaş masaya enter a bas el feneriyle silah bulcak.

5. elfeneri ile silahı birbirine bantla. nasıl yapılacağı yazıyo zaten oyunda.

6. merdivenden in koş dar yerden

7. kapıyı hayaletlerin kapattığını göreceksin. hayaletleri kaçırmak için nişan al kapıya sonra "W,A,S,D" ile oynuyosan kapıya nişan alıp "D" ye bas çek bas çek hayaletler sol tarafına gitçek kapının yani kapı açılabilecek durumda olcak...

8. aç kapıyı gir içeri.

9 sola doğru git bi kapı var ama şu zindan kapısı gibi olan değil en soldaki kapıyı aç zayıf bi arkadaşını bulcan.sonra o gidip dolabı açıp silahını alcak çıkın ordan

10. lütfen bundan sonraki yerleri kalbi olanlar veya 18 yaş altında olanlar oynamasınlar :)

11. sonra işte burda çooooookkk dikkatli olman lazım koşarakdemir kapının önünden geççen demir kapı kırılcak içinden yaratık çıkcak yerlerdede küçük yaratıklar olcak onlara ateş et öldür sonra koş geldiğin kapıya doğru kasaları biri kapının önüne ittirmiş olcak güçlükaslı adamla o kasaları kapıyı açabilene kadar ittir sonuna kadar ittirmene gerek yok.bu arada zayıf olan ateş etcek yaratığa.

12. kapıyı açın koşa koşa gidin dar yolda koşarken duvar deliklerinden küçük yaratıklar çıkcak. öldür onları koş (bu arada arkana bakma zayıf adama nooldu diye o dev yaratık yüzünden eziliyo :( :(

13. merdivenden tırman ama zaman naparsan yap yetmiyo merdivene yetişmeye. biri merdivenin üstündeki kapağı kilitliyecek. ve kaslı da orda kalınca ölcek tabi... :(

arkadaş eğer başka bi bölüm diyosan sen söyle belki yardımcı olabilirim

Antalya Birincisiyim:)

MF
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 50 Doğru - 0 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:1

TS
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 44 Doğru - 6 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:5
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 19/08/2006 :  16:04:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi ilk bölüm değil, bir sonraki bölüm...Sen 2. bölümü biliyorsan onu söyle, ben onu geçemedim (şimdiden teşekkür ederim)

alıntı:
King_1984 tarafından yazılan:

merdivenden tırman ama zaman naparsan yap yetmiyo merdivene yetişmeye. biri merdivenin üstündeki kapağı kilitliyecek. ve kaslı da orda kalınca ölcek tabi... :(

Ölmeyecek, oyunun devamında onu bulacaklar.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 20/08/2006 :  14:25:47  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2. bölüm başladığında ilkolduğun odadan çıktınmı?

MF

TS

Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 20/08/2006 :  14:42:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi oda? Canavarların geldiği odadan ne yaparsan yap çıkamıyorsun, ilk başladığın basketbol salonundan çıkarsın (soldaki kapıdan)

Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 20/08/2006 :  19:24:43  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
4 karakteri gördüğümüz yer 2. bölümün başı.bende sana orayı anlatıcam.

1.sopayı al.

2.kapının camını kır.

3.sonra kapının yanında enter a basınca adam kırık camdan elini sokup kapıyı içerden açıcak oraya gir.

4.anahtarı ve diğer malzemeleri al.

5.diğer kapıya git.anahtarla aç ve çık.

(buarada: odada cd yide bul ve al sonra kaydetmek için lazım olur)

MF

TS

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu