AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 still life'i bitirmiş arklar lütfen yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 22/08/2006 :  23:01:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğim gibi eksik yaptığın bir şey var. Bıçağı almıyor çünkü onu alması için bir sebep yok. Sen bu sebebi yaratmak için öncelikle tabloya bakmalısın. Eğer tabloya tıklamazsan bıçağı alması için bir sebebi olmaz. Eğer bu söylediklerimi yaptıysan eksik bir şeyler var demektir.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

lovestation_ws
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 23/08/2006 :  18:09:55  Bilgileri Göster  lovestation_ws'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ablacım bende eksik bişiler vardır heralde dedim ama arabaya binip ofise gidiyim diyorum ben işten cıktım diyo istifa ettik ya kampuse gidiyim diyorum ordada bi tek kızın odası acık ordanda yapmam gereknleri yaptım richardın galerisine gidiyorum richard seni sonra ararım diyo tamam diyoruz kız orda tablolara bakıyo onla konusuyorum onada seni sonra ararım diyoruz tablolarında hepsini inceledim assağı iniyorum yaslı kadın cinayeti inceliyo sonra görüşürüz diyo red lanterne gidiyim diorum yukarı cıkarken bu kapı kilitli diyo kafayı yiyecem :((((((

by lovestation
Sayfanın En Üstüne Git

lovestation_ws
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 23/08/2006 :  19:54:11  Bilgileri Göster  lovestation_ws'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
inanın bana ta bastan basladım yine aynı seyi yaptı ama bu sefer tam cözümlerle oynadım heralde eksik bişe yapmıs olamam bişe soracam resmi incelediğimde arkasının şişik olduğunu görüyoruz o zaman kız bişi diyomu bende demiyo sadece geri yapıp assağıya inip bıcağı alayım diorum ama ne mumkun aynı seyi söylüyo

istersniz o andan baslayan save dosyasını yollıyayım bide siz bakın ne olur cvp ...

by lovestation
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 24/08/2006 :  00:09:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gönderdiğin save dosyasını aldım ve oynadım. Bıçağı yerden almam o kadar basit oldu ki... Sana birçok kez tabloya tıklamanı söylemiştim ama sen inatla tıklamamışsın. Yapman gereken tam olarak şu: Tabloya tıkladığında, tablo envanterinde görünüyor. Envanterde tablonun arkasını çevir ve envanter menülerinden hemen sağ alt köşede beliren "göz" ikonuna tıkla. Sonra da bıçağı almak için jakuzinin oraya git. Bakalım alacak mı bıçağı? Alacak tabi. Daha önce de dediğim gibi bıçağı almak için hiçbir neden sunmamışsın hatuna. Tablonun envanterinde görünmesi onu incelediğin anlamına gelmiyor.

Olur da yine başaramazsan, bıçak alınmış save dosyasını gönderirim sana

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

lovestation_ws
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 24/08/2006 :  01:09:31  Bilgileri Göster  lovestation_ws'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ablacım saol sayende bende katıldım oyunu bitirnişler kervanına :) ama inan bana o tabloyu o kadar inceledimki sağa cevirdim sola cevirdim o kadar gözlende baktım demek tam arkasını cevirip göze tıklamamısım neyse mazide kaldı tekrar tesekkur ederim size ii calısmalar...(hadi hadi sayemde oyunuda oynadın bu arada )

by lovestation
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000