arkadaşlar ben de battle for middle eath II var fakat oyuna başladıktan 4-5 dk sonra oyun patlıyor defeated oluyorum bunun çözümünü nasıl hallede biliriz bana yardımcı olum bu sorunumu çözen kişiye bu oyunun çok önemli ve en güzel kimsenin bilmediği hiç birşey indirmek fln gerekmeden yapılan bir hileyi göstericem eminim bu dediğim hileyi türkiyede kimse bilmiyodur trailer falan gerekmeden her bfme2 de olabilecek bir hile göstericem bana yardımcı olun pls msn adresim general.92@hotmail.com bu siteyi bir daha ziyaret etmiçem msnden bana ulaşın söylediğim hile yalan değil yemin ederim.....!!!!--- ve ayriyetten battle for middle earth 1 deki rohanda ve gondorda olan para şifresinide söylerim bunu belki biliyorsunuzdur trail fln gerekmezz ama bana bu patlama konusunda lütfen yardımcı olun....
Ben 4 kişilik haritalarda 3 ü de beraber Brutallarla kapışırdım yenemezdim, bi keresinde 7 tane brutal koydum 3-4 beraberler yendim dwarf dım, bide men lerle denedim yenemedim, dwarflarla daha sonra2-3 kere daha yendim baktım ki MESELE SAKAL..
ooo can senle işimiz var ozaman daha 3 brutal yenemiosan ;) şaka ya bakma akılıorum izmir havası çarptı beni birazz :) ben minas trith haritasında 3 brutal mordor 3 brutal isengard 3 brutal goblin hepsi ortak tek tek denedim yene biliyorum ama men olursam ben en ii menlerde oynuorum.Ama açık haritada kesinlikle oynayamıorum sur olmadığı için :(