Siz kendi kendinizle konuşuyorsunuz o zaman. O da ilginç! Ayrıca "Sen" değil, "Siz" diyeceksiniz. Karşınızda 10 yaşında çocuk yok. Hele hele kendini yetişkin zanneden çocuk hiç yok. Konun özüne dönün lütfen.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
"Gerçek Aşk" bu zamanda yoktur,tükenmiştir..Binbir çeşit kız dolu etrafta hiçbiride sağlam ayakkabı değil tabiri caizse..Günümüz kızları hakkında az çok bilgi sahibi oldum.. 1-Özenti kızlar(kendini olduğundan farklı gösterip erkek tavlamaya çalışanlar) 2-Burnu havada gezip" küçük dağları ben yarattım " edasında olanlar 3-Aşk ve sevgi sözcüklerinin bir anlamı olmadığı kanısında olup erkeklerle sırf vakit geçirmek amacıyla çıkanlar ve karşısındakini kandırmaktan zevk alanlar "sonradan ayrılsa bile ne de olsa ona koymayacak çünkü yalandan seviyor!" 4-Çıkmak için çıkan tipler(yanında bir erkek olsunda gidip kız arkadaşlarına anlatarak onların arasından sivrilmeye çalışma amacı güdenler) 5-Sevdiğini zannedip ama sevemeyen ve birkaç gün sonra bahanelerle ayrılmak isteyenler