''Herkese merhaba, ben pek boyle mesajlara kafa vermem ama kendimde internette kontrol ettim ve gerçekten de dogru. 1 kasimdan itibaren msn'imizi kullanmak icin para odemek zorunda kalacagiz. Tabii bu mesaji en az 18 kisiye yollamazsaniz. Bu bir saka degildir. Eger bana inanmiyorsaniz bu siteye gidin: http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/1189119.stm ve kendiniz gorun. Her halukarda, bu mesaji en az 18 kisiye yolladiginizda msn adaminiz su kücük yesil adam) maviye donusecektir. Lutfen bu mesaji yollarken kopyala-yapıstır yapin, forward larsaniz kimse ciddiye almaz. ''
Bu mesaj bugün bana geldi.Ne kadar doğru ne kadar yanlış acaba?
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."