AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fener'in golcü transferleri !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 26/08/2006 :  13:49:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fener'in Mateja Kezman ve Deivid De Souza'yı renklerine bağladığını yeni öğrendim ve çok sevindim. Duymayan arkadaşlar varsa hemen yertiştireyim dedim :)
Bu transferler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yararlı olabilir mi? Ben Kezman'ın faydalı olacağını düşünüyorum. Diğer oyuncu hakkında ise pek bilgim olmadığından yorum yapamıyacağım. Umarım UEFA'da yoluna devam edecek olan Fenerbahçemiz için hayırlı olur ve takıma bol bol katkı sağlarlar. Ayrıca Anelka'dan kurtulduğumuz için de bir hayli sevinçliyim. Bu konu hakkındaki düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 26/08/2006 :  14:12:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şampiyonlar ligine veda etmeden önce niye düşünmemişler acaba? Neyse hayırlı olsun.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 26/08/2006 :  14:48:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Umarım Fenerbahçe'ye yararlı olurlar...En azından Fenerbahçe UEFA kupasında gol sıkıntısı çekmez...Kezman'ı bende daha önce duymuştum...Kariyeri parlak olan bi oyuncu...Takıma uyum sağlarsa faydalı olacağı kesin...De Souza'yı ise ilk defa duydum...İnşallah o da Fenerbahçe'de başarılı olur...
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 26/08/2006 :  15:03:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mateja Kezman mükemmel bir forvet, bence %100 yararlı olacak, kolay uyum sağlayabilirse tabi.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 26/08/2006 :  17:27:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Umarım Fenerbahçe'ye yararlı olurlar...En azından Fenerbahçe UEFA kupasında gol sıkıntısı çekmez...Kezman'ı bende daha önce duymuştum...Kariyeri parlak olan bi oyuncu...Takıma uyum sağlarsa faydalı olacağı kesin...De Souza'yı ise ilk defa duydum...İnşallah o da Fenerbahçe'de başarılı olur...

Kesinlikle katılıyorum, ama Fener'in gol yollarında çok önemli bir problemi yok. Asıl önemli olan defansın güçlendirilmesi. Sadece Lugano ile defans bütünlüğünü sağlayabilirmiyiz bilemiyorum. Bir de bu golcülerin Fener maçlarının daha zevkli, bol gollü geçmesine vesile olacağına inanıyorum. Umarım yanılmam. Zevkle maç izlemeyi gerçekten özledim :(

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 26/08/2006 :  17:55:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orda haklısın hocam...Fenerbahçe gol yollarında pek sıkıntı çekmiyor...Çünkü forvetin arkasında Alex ve Tümer gibi gole dönük oynayan bireysel yeteneği oldukça fazla olan iki oyuncuya sahip...Kezman ve De Souza da takıma alıştığı takdirde Zico istediği ofansif futbolu oynatabilir...Defans konusuna gelince de Lugano'nun tek başına defans bütünlüğünü sağlayacağına pek inanmıyorum...Ancak defansta az hata yapan ve takıma yararlı bir oyuncu olabilir...Fenerbahçe'nin yeni transferleri takıma oturursa özlediğimiz zevkli maçlara yeniden kavuşuruz :)))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000