AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FM 2006'da sol bek arıyorum(türk olsun)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 28/08/2006 :  08:24:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fm 06'da acilen bir DL'ye ihtiyacım var...(Takım Galatasaray)Ayrıca Ümit Özat hariç.

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:

Gta_Delisi
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 28/08/2006 :  11:49:11  Bilgileri Göster  Gta_Delisi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Transfer bütçeni yazarsan adamın bugün içinde hazır

Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 28/08/2006 :  14:15:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bütçem 30 m $...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 12/09/2006 :  16:20:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hiç bileniniz yok mu?

Mustafa Kemal ATATÜRK

(:
Sayfanın En Üstüne Git

gulcem
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 24/09/2006 :  12:34:54  Bilgileri Göster  gulcem'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tükr olarakismail güldüren,yabancı olarak vitoria da oynayan sandro
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/09/2006 :  02:48:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tükr değil Türk dikkat etmek lazım değil mi?

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000