AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Formalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 29/08/2006 :  11:48:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçenler de bir spor mağazasına gittim, maça gidicem bi formalara bakim dedim, böyle BJK, GS, FB olarak yan yana stant açmışlar bir bizimkilere baktım bir de Galatasarayın'ın formasına, resmen kalite akıyor formadan süper forma sonra Fenerbahçe'nin formasına baktım o da harikaydı ama bizimkiler çok dandik duruyordu onların yanında üzüldüm resmen, orjinal ürün alıp klübe katkı yapmak istiyoruz ama karşılığında da güzel şeyler görmek isteriz + Fb ve Gs'ninkiler 50 civarındayken bizimkiler 70 ytl. Bir de Kola Turka'nın Beşiktaş'ın sponsoru olmadığı bilmeyen birini düşünsenize; :)
- Aaaa Kola Turka promosyon forma mı dağıtıyor?
- Yok abicim ne promosyonu?
- Peki kaç kapak toplayınca veriyorlar bunu?
- ......
Böyle lezzetsiz bir durumla karşılaşcaksın:D
Sizin formalar hakkındaki görüşleriniz neler?

harry_potter_55
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/08/2006 :  13:02:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlla da forma almak zorunda mısın?Yüzünü gözünü boya git maçını izle.Zaten beşiktaşı izlesen n'olur,izlemesen n'olur.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 29/08/2006 :  15:41:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
harry_potter_55 tarafından yazılan:

İlla da forma almak zorunda mısın?Yüzünü gözünü boya git maçını izle.Zaten beşiktaşı izlesen n'olur,izlemesen n'olur.

Dışarıda arkadaşlarla halı-saha maçında da mı yüzümüzü boyayalım.Forma'nın havası bir başka, onla futbol maçına gitmek ya da futbol oynamak daha zevkli.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 29/08/2006 :  15:47:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Katılıyorum Formayla oynamak her zaman güzeldir. Ayrı bir havası var. Aralarında ki fark ise mesela bir adidas firması Galatasaray, Fenerbahçe vs. takımlara verdiği formalarla diğer takımlara verdiği formalar arasında fark vardır, o kadar özenmezler.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 29/08/2006 :  16:00:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
harry_potter_55 tarafından yazılan:

Zaten beşiktaşı izlesen n'olur,izlemesen n'olur.

Kullandığın kelimelere biraz dikkat et. Biz sana nasıl Galatasaray'ı veya Fenerbahçe'yi izlesen ne olur izlemesen ne olur demiyorsak seninde aynı şeyleri Beşiktaş için söylemeye hakkın yok.
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 29/08/2006 :  16:21:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok katılıyorum bir galatasaray taraftarı olarak beşiktaşın veya fb nin maclarını izliorum
Şampiyonlar ligi olsun uefa oolsun sonucta bizi temsil ediolar.Yani taraftarların birbirine saygılı olmaları çok güzel olur ama bu ülkede bu olmaz.!!

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000