AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed:underground
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 07/12/2003 :  09:52:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oyunsitesinde buldum oyunun şifrelerini ama nası çalıştıracağımı anlamadım diyoki statics menüsüne girin geri dönün delete ye basın kodları girin.ama hibişi etki etmiyo.yardım edin.pencere falanmı açılıyo tam olarak nasıl yapacağımı da yazarsanız sevinirim...

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/12/2003 :  11:59:28  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hileleri ben gönderdim:) bak arkadaşım hileleri çözmeyi başardım ama nasıl aktif hale getirileceği hala kesin değil ama şunu bilki hile kodları tamamen doğru. sorun olan yanı ise hilelerin nereye yazılacağı:) bu yüzden sana tavsiyem sitemize bağlı kalma başka kaynakları da araştır. oralardan sonuç bulabilirsin belki;)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

cynsure
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 20/12/2003 :  13:09:38  Bilgileri Göster  cynsure için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bai 100. bölümde falanım tam 3. nitroyu açtım ondan sonraki bölümü açmıyo masaüstüne dönüyo oyun silecem kıl etti beni

Baran İs Back !!!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 22/12/2003 :  15:06:36  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
104. yarıştan sonra yapıyor doğru. nedeni ise oyunun hatalı versiyon olmasında. ancak söylentiler yeni hatasız versiyonun çıktığını söylüyor ancak bilinen sürümü 104. yarıştan sonra oynamıyor

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 22/12/2003 :  18:05:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
astimat bilgin için saol ama şöyle bi durum var ben diğer siteleride araştırdım aynen senin dediğini yazıyor(buna şaşırmadım...) ayrıca ben size bişi sorcam ben bu nitronun 3. sünüde açtım ama bi türlü ööle egzozdan falan alev veremedm arabaya yani arabanın nitro tuşuna basınca turbo basıyo nitro değil acaba drag bölümündemi oluyo sadece??? buna bi açıklık getirirseniz sevinirim teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/12/2003 :  11:56:10  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bana kalırsa birşeyleri eksik yapmış olabilirsin. yeniden yaptıklarını bi kontrol et. oynayanlardan hiç kimse bçyle bir sorunla karşılaşmafı ilk defa senden duydum hemde 3. seviyede. ayrıca şunu da belirteyim hile kodlarının çözümünü hala bırakmadım. araştırmayı sürdürüyorum. ama şimdilik bilgiler bununla sınırlı. sana kolay gelsin

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000