hmm pc dergileriyle kendi zevkime uygun oyunu seçip oynarım sevmediğim bir oyun yok oynadıklarım içinden Leusire suit larry miydi serinin son oyunlarından birini oynadım pek beğenmedim. neighbours from hell serisi de başta komik ama sonra öyle bir bayıyor ki...
@Tony kullanma?:P
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
aklımda kalan War and Peace diye Total War benzeri bir oyun vardı. grafikler ve atmosfer yerlerde sürünüyordu zaten sadece 1 saat falan dayanabilmiştim. belki biraz üzerinde durmak gerekirdi fakat bana göre atmosfer bir oyun için en önemli faktörlerden biridir ve atmosfer yoksa masanın bir ayağı muhakkak eksiktir pek sağlam değildir.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?