AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Oyun tavsiyesi verirmisiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 12/12/2003 :  00:52:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben Call of duty oyununun muhtemelen son bölümlerindeyim (Almanyada) Medal of honor ve ek paketlerini de oynadım ve bu oyunların hepsini beğendim. Bu tarz oyunlar iyi oyunlar önerebilir misiniz? Sistem: P3 800, 256 MB sd ram, FX 5200 ekran kartı, bunlarla oynayabileceğim bir oyun var mı?

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 13/12/2003 :  07:00:41  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BattleField 1942 her ne kadar çok zayıf bir single player senaryosuna sahip olsada senin aradığın özelliklere sahip bir oyun.Yanlız "Benim oyunun senaryosuyla,konusuyla felan işim olmaz 2. dünya savaşı atmosferinde adam öldürmek istiyorum" düşüncesini paylaşıyorsan al.Eğer bu düşüncede değilsen oyunun sana single playerda pek bi zevk vereceğini sanmıyorum.Aslında MultiPlayer oynanması için tasarlanmış bi oyun.Şahsen ben oyunu konusuyla çok ilgilendiğim için Single'dan hiç zevk alamadım.Oyuna başlamadan önce yazı halinde bir briefing veriliyor ve hemen göreve başlıyorsun.Bu bir süre sonra oyun yazıyı oku adamları öldür görevi bitir olayına dönüşüyor.Ne yaptığını bilmeden ortalıkta geziyorsun.Tabi oyunda Medal of Honor'dan farklı olarak çeşitli tank,uçak gibi araçları kullanabiliyorsun.Çok kötüledim ama bence oynanması gereken bir oyun ayrıca BattleField 1942'de arakadaşlarınla bi MulTi atmazsan çok şey kaybedersin gerçekten çok farklı bir tecrübe oluyor.

Oyunun grafikleri çok güzel sesler de harika tam 2. dünya savaşı atmosferine sokuyor seni.Grafik ayarlarını biraz kısarsan mevcut sisteminle oynayabilirsin.

Oyunun genel hatlarıyla belirttim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi oyunlar dilerim.

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/12/2003 :  18:06:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Wolfenstein ilk önerim olur. BattleField1942 çocukken oynadığımız kale kapmacaya benziyor ve bence çok güzel bir oyun.

Farklı birşeyler denemek istersen RainbowSix 'Ravenshield' tavsiye edebileceklerim içerisinde en iyisidir...
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 14/12/2003 :  20:24:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BattleField1942

Not:O anda dalgın olduğum için FPS-TPS bölümünün içinde olduğumu farketmedim ve başlığıda 'Oyun tavsiyesi verir misiniz' olduğunu görünce bence en iyi olan iki oyunu yazdım HASSOOO abi karışıklığa yol açtıysam herkesten özür diliyorum.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/12/2003 :  21:11:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Delta Force Black Hawk Down iyi bir tercih olabilir. NFS ile Call of Duty'nin ne alakası var onu anlayamadım Bora?
Sayfanın En Üstüne Git

cabar
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 20/12/2003 :  00:48:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
e mail adresine bak..........

cabbar değil CABAR (Tek B ile )
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla