|
Yazar |
Konu  |
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 06/09/2006 : 20:15:19
|
PLacebo - Song a Say goodbye System of a Down - Chop Suey Redman - Smash Sumthin'....... |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 07/09/2006 : 00:04:33
|
Hayko Cepkin-- Son kez Hayko Cepkin-- Ben Gideyim Hayko Cepkin-- Eller aldı |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 07/09/2006 : 00:31:20
|
Şu sıralar:
3 Doors Down - Here Without You Tori Amos - Smells Like A Teen Spirit Gavin Degraw - We Belong Together DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days Meet John Constantine- Constantine Soundtrack Justin Timberlake - Sexy Back
...ve dinlemekten hiç sıkılmadığım:
Enigma - Gravity Of Love (Final Fantasy VIII Soundtrack)-(Klibini mutlaka izlemelisiniz.) : http://www.youtube.com/watch?v=qq-45wXw7E8
Puff Daddy feat Jimmy Page - Come With Me Roger Sanchez - Lost Alanis Morrissette - I Was Hoping (acoustic) Anathema - Are You There Control Machete & Ely Guerra - Amores Perros Lamb - Heaven (Played on commercial for Six Feet Under) Marilyn Manson - Resident Evil Main Theme Marilyn Manson - Sweet Dreams Muse - Unintended Seether - The Gift Seether - Simplest Mistake Theory Of A Deadman - Santa Monica Timo Maas feat Brian Molko - First Day Prince Of Persia Sands of Time Soundtrack - The Magic Cavern Prince Of Persia Warrior Within Soundtrack - Dahaka Chase Prince Of Persia Warrior Within Soundtrack - Straigh Out Of Line Prince Of Persia Warrior Within Soundtrack - Theme Bush - Letting The Cables sleep Ben Harper - Alone (acoustic) . . . diye uzar gider liste. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 07/09/2006 : 02:13:16
|
Seether-- the gift Seether/feat.Amy Lee-- Broken Anathema-- one last goodbye Katatonia-- My twin Katatonia-- Sweet nurse Katatonia-- Tonight's music Katatonia-- Am ı nothing Opeth-- Harvest Opeth-- Blackwater park vs vs vs
:) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 07/09/2006 : 11:11:11
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Opeth-- Harvest
Offf diyorum hocam bu şarkıya, süper şarkı. |
 |