hiç alakası yok ortega yı ne hale getirdiniz adam yıldız gibi parlarken nerdeyse ikinci lig de oynayacak zaten bu gerçeği hiç bir fenerbahçeli çekemiyo fenerbahçeye gelen oyyuncu para için geliyo getiriyorsunuz yolluyorsunuz getiriyorsunuz yolluyorsunuz o kadar para harcıyorsunuz ama şampiyon olamıyorsunuz bu iş parayla oluyo anladınmı çalışmakla oluyo
Ortega'nın kibirinden bu durumlara düştüğünü unutma. Takıma gelince arkadaşlarından ilgi göremeyince arıza çıkardı. Çünkü el üstünde tutulmak istiyordu. Ancak bu pek mümkün değildi. Çünkü, takımın yıldız ismi Revivo idi. Sonrasında yaptığı daha büyük bir rezillikti. Hani bir kafede oturup bir şeyler içersin sonra da hesabı takıp kaçarsın ya. Onun yaptığı da aynısıydı. Ayrıca konuyu saptırmayalım. Ortega'nın üzerinden çok sular geçti. Kendi düşen ağlamaz... Seninle FB-GS polemiğine girecek değilim. İki lafın birinde araya para ve şampiyonluğu sıkıştırıyorsunuz. Mesajının başında yazdığın koyu taraftar da senin gibi olmaz. Biraz ağırbaşlı olur. Bu çirkeflikle nereye kadar gidebileceksiniz merak ediyorum.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Üstte açıklamamı yaptım. Artık bu konuyla ilgili ileti atmayacağım. Bu son iletim. Seni de uyarmakta fayda görüyorum. Çünkü böyle devam ederse ya konu ya üyelik... Belki ikisi birden. Lütfen bana tekrardan cevap hakkı doğurma.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."