|
Yazar |
Konu |
|
inter_23
Yönetici
Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/09/2006 : 16:47:08
|
Schumi formula 1'i bıraktığını açıkladı. Ferarri'nin 2007'deki pilotları Kimi Raikonen ve Felipe Massa oldu. İtalya gp'ni kazanan Schumi Alanso ile puan farkını 2'ye indirdi. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
|
2005
Üye
Turkey
İleti 50 |
İletim - 10/09/2006 : 17:03:36
|
Alonso'nun motoru yanmıştı,o yüzden yarış dışı kaldı |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye
Turkey
İleti 419 |
İletim - 10/09/2006 : 19:40:25
|
Ağlayacak duruma geldim Schumi'nin bırakacağını duyunca, daha önceden de açıklama yapılmıştı sanırım.F1'ı o sevdirdi bana.Çok ama çok üzüldüm :'( |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
fatih52
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1515 |
İletim - 10/09/2006 : 21:04:18
|
Vay be demek Schumi'de bırak he :(, Schumi'siz F1 asitsiz kola gibidir tadı çıkmaz, ama kariyerinin zirvesin de bırakması o'nun için bir artı bence. |
|
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1107 |
İletim - 10/09/2006 : 22:51:32
|
Ya ben de Alonso'ya üzüldüm.Çok büyük talihsizlik :( Şumi de bıraksın artık.Gençlerin önü açılsın.Bknz kubika... Belli mi olur, belki M.Jordan gibi geri döner :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
ronaldo777
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/10/2006 : 12:57:53
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Ağlayacak duruma geldim Schumi'nin bırakacağını duyunca, daha önceden de açıklama yapılmıştı sanırım.F1'ı o sevdirdi bana.Çok ama çok üzüldüm :'(
aynen valla banada o sevdirdi.bırakmasını istemem |
|
|
|
|
Konu |
|
|
|
|