|
Yazar |
Konu  |
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 11/09/2006 : 22:07:19
|
Ortega'nın top yeteneği dünyadaki hiçbir futbolcuda yoktur desem ağır konuşmuş olmam herhalde.Ortega takımla uyuşmadı desek çok doğru olur.Aynı dili konuşabileceğili bir oyuncu bile yoktu.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Ceyhun ile birbirlerini çekememe durumları olmuştu.Ceyhun'dan bahsetmişken koşarken iki ayağıyla da şut çekebilen nadir futbolculardan. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/09/2006 : 22:12:28
|
Bana göre Georghe Hagi Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur. Gerek futbolculuğu ile, gerekse sempatik tavırları ile Türk halkının sevgisini toplamış bir oyuncudur, Galatasaray'ın dışındaki takım taraftarları bile çok saygı gösteriyorlardı ona... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 12/09/2006 : 15:25:23
|
1.HAGİ 2.ALEX 3.JARDEL 4.DELGADO |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 12/09/2006 : 22:04:47
|
Alex, Ricardinho, Kezman, Appiah, Lugano, Delgado.
|
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|