|
Yazar |
Konu  |
alperrain
Üye

Turkey
İleti 42 |
İletim - 13/09/2006 : 15:58:43
|
1.Hagi 2.Jardel 3.Taffarel 4.Popescu 5.Prekazi 6.Ribery 7.Ortega(ama değeri bilinmedi) |
atamıyorum,kalemsiz asla yapmam |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
İletim - 13/09/2006 : 18:38:50
|
:S Bence daha pek çok galatasaraylı transfer atladın, biraz daha dikkatli olmalısın :P Tamam en iyi Hagi, bi sözüm yok. Ama şu isimleri istediğiniz gibi sıralamaya ekleyin; Alex, Appaih, Kezman, Deivid, Lugano, Luciano, Boliç, Ortega ve Anelka. Ben Fenerbahçe'liyim, siz nasıl kendi takımınızın oyuncularınıön plana çıkarıyorsanız bizim neyimiz eksik değil mi ;) |
bLa bLa... DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)
Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.. |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 13/09/2006 : 19:13:06
|
alıntı: Calvin Klein tarafından yazılan:
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
Alex, Ricardinho, Kezman, Appiah, Lugano, Delgado.
Bütün Fb yabancılarını saymışın sende 
Pascal Nouma ve Hagi
Siz de kaliteli oyuncu alın, sizi de sayalım (yalan mı?)
|
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 13/09/2006 : 19:25:42
|
alıntı: tarafından yazılan:
alıntı: TheBodyGuard tarafından yazılan:
Bir futbolcuya iyi diyebilmek için bu futbolcunun takımına katkı sağlaması gerekir. Konu başlığı Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyuncu olduğu için söyleyeceğiniz oyuncunun Türkiye'de önemli işler başarmış olması gerekir. Ricardinho,Kezman,Lugano v.s oyuncular daha geleli 1 hafta bile olmadı. O yüzden bu oyuncular için sırf geçmişlerine bakarak Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyuncu diyemeyiz.
Niye diyemiyoruz? Ronaldinho gibi bir oyuncu Türkiye'ye gelse, gelmiş en iyi oyuncu diyemeyecek miyiz?
Ne yazık ki diyemeyeceğiz. O zaman Anelka veya Ortega şu anda Türkiye'ye gelen en iyi yabancı oyuncular mı ? |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 13/09/2006 : 20:39:08
|
Kariyerlerini görmezden mi gelelim yani? Ronaldinho Türkiye'ye gelicek ve biz o'na Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu değil diyeceğiz öyle mi? Gülerler adama vallaha bir de üstüne dalga geçerler. Ama senin dememen normal sana göre Türk ligi çok üst düzey ya. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|