|
| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 13/09/2006 : 17:18:11
|
Tutundu, hem de gayet iyi.Fiorentina'da iyi başarılara imza attı, hatta İtalya Kupası'nı kazandı yanılmıyorsam.Kadro yine iyi değildi, hatta Leandro gibi bir forvetle maçlara başladı.Milan'da da, onun gözle görülür bir suçu yoktu, hele ya tamam ya devam maçında Filippo İnzaghi penaltıyı gerçek anlamda dağa taşa atmıştı, yüz ifadesi de amacının ne olduğunu anlatıyordu zaten.
Fatih Terim'in payı olup olmadığını, futbolculara soralım isterseniz.Teknik direktörün önemli payı olmadan başarıya ulaşmayı kolay sanıyorsunuz herhalde ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 13/09/2006 : 19:15:46
|
| Çok doğru söylüyorsun hocam. Fiorentina'da mütavazi bir kadroyla önemli başarılara imza atan, Avrupa'nın en büyük klüplerinden biri olan Milan'ı bile çalıştıran, Galatasaray'ı dört sene üst üste şampiyon yapan, şu ana kadar hiç bir Türk takımının gerçekleştiremediğini gerçekleştiren yani UEFA kupasını Türkiye'ye getiren, milli takımda inanılmaz başarılar kazanan ve Türk futbolu için çalışan, bu amaçla da pekçok futbolcu yetiştiren bir isim. Bir teknik direktörden daha fazla ne beklenir ki. Fatih Terim gibi bir teknik direktöre nasıl olur da çok iyi bir teknik direktör değil dersiniz hala aklım almıyor. |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/09/2006 : 23:18:23
|
| Çok iyi bir teknik direktör olsaydı boşta olmazdı sanırım? Milan'dan kovulan ben değilim. GS'de dört sene üst üste şampiyonluk yaşamasını da kıstas almıyorum. O anki kadronun başında kim olsaydı başarı gelirdi zaten. Sanırım karakterinden (Hangi karakter?) nefret ettiğim için de küçümsüyorum biraz; ama düşüncelerimde de samimiyim :) Kimin yanıldığını bundan sonra göreceğiz artık :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 13/09/2006 : 23:27:15
|
alıntı: tarafından yazılan:
Milan'dan kovulan ben değilim.
Hocam o zaman şöyle bir soru yöneltmek istiyorum. Teknik direktörlük yaşamı boyunca sürekli başarı kazanmış ve hiçbir zaman başarısız olmamış birisi var mı ?
alıntı: tarafından yazılan:
Çok iyi bir teknik direktör olsaydı boşta olmazdı sanırım?
Burayı anlamadım :))) |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/09/2006 : 00:01:36
|
Krondor bende sana katılmıyorum. Dikkat edersen bizi ilk kez avrupa kupasına götüren teknik adam. Kadro o kadar da iyi değildi. Fatih Terim biraz artis vari olabilir. Diyorsun ki o kadronun başında kim olsaydı şampiyon yapardı. O kadro gökten inmedi, yine Fatih Terim oluşturdu o kadroyu. Anlayacığın iyi bi teknik direktör  |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|