|
| Yazar |
Konu  |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 13/09/2006 : 11:56:44
|
| Beşiktaş olsun, bakın olur demiyorum olsun diyorum dikkat! :):):D |
 |
|
|
alperrain
Üye

Turkey
İleti 42 |
İletim - 13/09/2006 : 16:21:58
|
benim 3 adayım var gs,manisaspor ya da beşktaş yeterki fb olmasın
|
atamıyorum,kalemsiz asla yapmam |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 13/09/2006 : 19:30:33
|
alıntı: alperrain tarafından yazılan:
Niye, Fenerbahçe'ye karşı bir kastın mı var? Haaa Beşiktaş, Galatasaray veya Trabzonspor olsun razıyım, yeterki Fenerbahçe olmasın mı diyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Fenerbahçe'yi çekemiyor musun? |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/09/2006 : 19:51:18
|
| Ortamı germeyin... |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 13/09/2006 : 21:06:45
|
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
alıntı: alperrain tarafından yazılan:
Niye, Fenerbahçe'ye karşı bir kastın mı var? Haaa Beşiktaş, Galatasaray veya Trabzonspor olsun razıyım, yeterki Fenerbahçe olmasın mı diyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Fenerbahçe'yi çekemiyor musun?
Bu kadar sert tepki vermenin nedenini anlayamadım. Bu kişiden kişiye değişir. Herkes senin gibi düşünmek zorunda da değil. Sen Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istersin bir başkası istemez. Ben Beşiktaş'ın şampiyon olmasını isterim ama istemeyenler de mutlaka olacaktır. Saygı duymak lazım.
Ayrıca; Sen Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istiyorsan diğer takımların şampiyon olmasını istemiyorsun demektir. Bu durumda sana Galatasaray veya Beşiktaşlılar sert tepki vermediğine göre sende Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemeyen birisine karşı sert tepki veremezsin.
NOT : Avrupa maçlarında durum farklı tabi. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|