|
Yazar |
Konu  |
Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66 |
İletim - 20/12/2003 : 18:56:03
|
silent hill 3 kesinlikle geforce mx serisinde calısmıyor.bunu söylememin nedeni oyun 5 cd paranızı basa vermenizi istemem.gefore4 mx lerde bile calısmıyor 128mb ekran kartınızın olmasıda birseyi degistirmez.cunku oyun vertex and pixel shaders özelligi istiyor bu özellikte sadece geforce fx lerde ve ati rodeon 8500 ve üstünde var.tavsiyem artık fx serisine gecelim.bendede 64mb geforce2 gts var ve en kısa zamanda bir fx ekran kartı almayı düsünüyorum.bu söylediklerim doom3 icinde gecerli oda fx destekli bir oyun demosu bile calısmıyor mx lerde. |
Solidius Snake METAL GEAR 2 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 20/12/2003 : 19:49:55
|
SH3 çalışıyo, indiriyon bikaç dosya program filan. o söylediğin özellikleri emüle ediyosun oluyor. amma velakin bizim kartların eskidiği konusunda haklısın. bir daha alırken pro (yada ti) alacam zaten kafaya koydum. yinede bir sene sonra eskiyecek gerçi ama en azından altı ay sonra getirdiğim oyunu "açmıyom ben bunu bende bu özellik yok" demeyecek. zavallı deus ex 2. o kadar bekledik oynayamıyoz. nasılsa çalıştırmayacak diye almaya bile tenezzül etmedim. belki bir ara birilerinden bulabilirsem denerim.... |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66 |
İletim - 20/12/2003 : 20:52:03
|
evet hatta o emulete eden parogram 3d analayzer degil mi.dogru bu programla oyunu mx lerde calıstırmak mumkun.bu programla calıstırdıgında da oyunda bircok grafik hatası olmuyor mu sencede.en önemliside oyunun performasınıda cok etkiliyor oyun cok takılıyor.grafikler cok yavaslıyor.hemde 640.480 cözunurlukte oluyor bunlar. artık dusunun 640.480 de bu kadar zayıf bir cozonurlukte oyun berbat calısıyorsa daha yuksek cözunurlukte neler olur heralde oyunu oynamak mümkün olmaz dimi.dedigim gibi bu oyunu oynayacaksan ıvır zıvır programlar kullanmak yerine bir fx ekran kartı almak bu sorunları kökten cözer. |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 20/12/2003 : 21:11:33
|
aslında ben denedim programı ve dediğin kadar bariz kafayı yedirtecek bir durumla karşılaşmadım. ve hayır grafik olarak bir bozulma filan yok ama elbette grafikler olması gerektiği kadarda iyi değil. yavaşlama olayına gelince aslında oyunu load etmediğim sürece saatler boyunca oynayabiliyorum ancak onbeşinci defa filan load ettiğimde fps oranım 9 oluyor. 800*600 çözünürlük normalde 40 ve üstü fps alıyorum. çokta kötü değil oynanıyor yani. işte load etmemek lazım her load üç beş fps götürüyo sonunda oynanamaz oluyo :P değer mi? oyun güzel o yüzden değiyo, katlanıyoz. yakın bir zamandada ekran kartı almayacam. çünkü hep böyle yapıyorum ekran kartı oyun çalıştırmıyomu gidip orta halli yeni bişey alıyorum ondan sonra altı ay sonra yine aynı durum. bu sefer biraz bekleyip gerekirse birkaç oyunu zulaya atarız :)) kesin iyi bişey alacam olmuyo böyle... |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66 |
İletim - 20/12/2003 : 21:28:25
|
bende 3d analyzer la oynuyorum oyunu ama silent hill 2 yi full grafik 1024*768 oynarken bu oyunu bu sekilde oynamak acıkcası zoruma gitti ve bence sh2 ile sh3 arasında öyle buyuk bir grafik farkı olmamasına ragmen oyun böyle sacma bir sebepten oynanamıyor.haksızmıyım, acıkcası oyunu buyuk bir hevesle yükledim ama kartınız bilmem ne desteklemiyor gibi bir sorunla karsılastım buda baya canımı sıktı.oyunu oynuyorum ama sh2 deki kadar hevesli oynamıyorum.yani sadece oynamak icin oynuyorum diyebilirim... |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 20/12/2003 : 22:20:27
|
benim oyun aldığım yer, platinium ekran kartı istediğini söylemişti, bu yüzden almadım, açıkcası silent hill 2 yüzünden ekran kartımı değiştirdim, üstüne birde oyunu beğenmedim, bu iş çığrından çıktı, her yeni oyun için yeni bir ekran kartı alacaksak vay halimize, yok counter 2 için bilmem ne destekli oyun kartı, yok sh3 için platinium, kendi adıma konuşuyorum gforce4 128 mx sahibiyim, birçok oyunu açıyor, üstelik benim oynadığım tür genelde adventure ve çok abartılı kartlar istemiyor |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|