AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 the school is starting!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/09/2006 :  23:26:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GoaL-KeePeR 2, gereksiz mesajlar atıp durma lütfen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 20/09/2006 :  17:57:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten şu ''çöm'' meselesi sıktı beni.Çömez demeye bile üşenen insanlar tarafında aşağılanmak kötü bişey olsa gerek;gerçi hâlâ o duyguyu tatmadım.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

gandalfw
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 20/09/2006 :  18:07:27  Bilgileri Göster  gandalfw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben Batıkent Lisesinde okuyorum okulumdan memnunum zaten yenimahalle de 4. bizim okulumuz 2 tane binamız var 2 hafta sonra çömleri oraya alcaklar biz 3 ler ve de 2 ler koca okulda at koşturcaz oh bea
ayrıca bizim çömlerde çok havalılar kıl aldırmıolar geçen l1 den biri utanmasa beni dövcek bi hava biha anlatamam insan çömlüğünü bilir yav ;D
Sayfanın En Üstüne Git

oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353

İletim - 20/09/2006 :  18:29:17  Bilgileri Göster  oguzhan14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz tam 10ların arasındayız sınıfa girip girip çömezler diye dalga geçiyorlar yaw.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

JackSpearow

Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 20/09/2006 :  19:09:03  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi oluyo aslında çömezlere bizle de iyi dalga geçmişlerdi ama gelip de çömez diye değil maçlarda falan gidin daninonunuzu yiyin flan diyolardı ben de onlara gıcıklığına antikasınız diye bağırıyodum çok gıcık oluyolardı:))bu sene gittiler başka çömezlerle dalga geçen yok. ama illaki birinin dalga geçmesi lazım çünkü gelenek bi şekilde devam etmeli:)))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000