AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 NFS 2 Se full arıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

abdurrahman.y
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 20/09/2006 :  13:31:40  Bilgileri Göster  abdurrahman.y'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Selamun aleyküm kanal sakinleri, yanllş yere konu açmıyorum umarım. Bugün karşılaştım sitenizle hoşuma gitti, Need FOr speed 2 Se diye bir oyun arıyorum, nette 3DFx ile çalışan demosunu bulabildim sadece,acaba bu oyunun ful ve diğer 3dFx özellği olmadan açılan verisyonu varmı? Yardımcı olabilmeniz mümkünmü?? Hepinize tşk ederim.

meva88
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 21/09/2006 :  01:44:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de ekrana yazı yazmak istiyorum atari 2600 arıyorum diye ama başaramadım neden acaba bana yardımcı olabilir misin. Bu arada emin değilim ama bu oyun için istanbuldaki cd kutuma bakmam lazım eğer ufaklıklar frizbi yapmadıysa bende var
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/09/2006 :  01:55:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni konu açabilmek için, bölümlere girdikten sonra "Yeni Konu" seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

İşinizi görür mü bilmiyorum; ancak http://urun.gittigidiyor.com/Atari-2600-Junior-Set-Asgarisiz-1YTL_W0QQidZZ2655339 adresinde Atari 2600 mevcut.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 22/09/2006 :  11:33:25  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Need For Speed 2 SE oyunun 2 farklı versiyonu var. İlk olarak standart versiyonunu çıkardılar. Sonradan 3dfx görüntü destekli başka bir versiyonu çıktı. Açık konuşmak gerekirse bu oyunun şu anda orjinalini bulmak imkansız gibi bişey. Belki arşivcilerde bulabilirsin ama zor yinede. Yalnız şöyle bir şey var bazı paylaşım programlarında tam sürüm bulmak mümkün. Oyun çok eski olduğu için ancak bu şekilde bulabilmek mümkün oluyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

abdurrahman.y
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 22/09/2006 :  19:07:07  Bilgileri Göster  abdurrahman.y'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SElam ceberruh kardeş güzel söyledin, peki orjinal den maksat bana oyunun kendi dosyaları olsa yeter, acaba bi şekilde bunu bildiğin veya bulabileceğimiz bir yer varmı?yada nasıl buluruz, paylaşım programlarında demişsin, pek anlayamadım, cevabını bekliyorum ilgine tşk ederim
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/09/2006 :  00:11:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kurallarımızı okumamışsınız. Bu forumda oyunları yasa dışı yollardan bulmanıza yardım etmiyoruz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000