|
Yazar |
Konu  |
abdurrahman.y
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 20/09/2006 : 13:31:40
|
Selamun aleyküm kanal sakinleri, yanllş yere konu açmıyorum umarım. Bugün karşılaştım sitenizle hoşuma gitti, Need FOr speed 2 Se diye bir oyun arıyorum, nette 3DFx ile çalışan demosunu bulabildim sadece,acaba bu oyunun ful ve diğer 3dFx özellği olmadan açılan verisyonu varmı? Yardımcı olabilmeniz mümkünmü?? Hepinize tşk ederim. |
|
meva88
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 21/09/2006 : 01:44:25
|
ben de ekrana yazı yazmak istiyorum atari 2600 arıyorum diye ama başaramadım neden acaba bana yardımcı olabilir misin. Bu arada emin değilim ama bu oyun için istanbuldaki cd kutuma bakmam lazım eğer ufaklıklar frizbi yapmadıysa bende var
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 22/09/2006 : 11:33:25
|
Need For Speed 2 SE oyunun 2 farklı versiyonu var. İlk olarak standart versiyonunu çıkardılar. Sonradan 3dfx görüntü destekli başka bir versiyonu çıktı. Açık konuşmak gerekirse bu oyunun şu anda orjinalini bulmak imkansız gibi bişey. Belki arşivcilerde bulabilirsin ama zor yinede. Yalnız şöyle bir şey var bazı paylaşım programlarında tam sürüm bulmak mümkün. Oyun çok eski olduğu için ancak bu şekilde bulabilmek mümkün oluyor. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
abdurrahman.y
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 22/09/2006 : 19:07:07
|
SElam ceberruh kardeş güzel söyledin, peki orjinal den maksat bana oyunun kendi dosyaları olsa yeter, acaba bi şekilde bunu bildiğin veya bulabileceğimiz bir yer varmı?yada nasıl buluruz, paylaşım programlarında demişsin, pek anlayamadım, cevabını bekliyorum ilgine tşk ederim |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/09/2006 : 00:11:49
|
Kurallarımızı okumamışsınız. Bu forumda oyunları yasa dışı yollardan bulmanıza yardım etmiyoruz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|