AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 R:TW Ani çöküş???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/09/2006 :  16:09:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç bir şey yapmadım. 1 ay önce oyun nerede save'li ise öyle duruyordu dosyasını bile açmadım. o yüzden diyorum aniden gitti diye. neyse zor da olsa galya'yı seçip yeni oyuna başladım contiune diyerek oyuna giriyorum normal oyunda görüntü normal

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Rtw
Üye

Turkey
İleti 582

İletim - 21/09/2006 :  20:31:56  Bilgileri Göster  Rtw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunun aynısı bende de olmuştu ben oyunu yeniden sildim ve yükledim ama olmadı.Ama bilgisayara format atıldıktan sonra yükleyince düzeldi.

-- Try not. Do. Or do not. There is no try --

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/09/2006 :  20:35:21  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o biraz zor:) belki cd'yi alınca registry'den silerim elim değmişken media player'ı da yükler kurarım ama şimdilik oynayabiliyorum grk yok tşkkürler ilginize

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000