|
Yazar |
Konu  |
asturmancı
Üye

İleti 53 |
İletim - 24/09/2006 : 21:13:47
|
alıntı: THE_FAMERA tarafından yazılan:
BENİM TEK GTA VİCE CİTY'DI AMA BIRAKTIM.HELİKOPTER GOREVİNİ BİR TURLU GECEMİYORDUM.
sen orda yani gta vıce cıty de spad ex görevinden sonra hep a ya gidiyorsun değil mi?oraya gitmiceksin seni arıcaklar telefonla sapad ex görevinden sonra tabi tab ve 7 ye aynı anda bas ve konuş sonra bin bi arabaya c ye git sonra daha kolay görev veriyor.iyi eğlenceler!! |
İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR |
 |
|
-LoVeR-
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 30/12/2006 : 19:15:34
|
alıntı: kafayı tırlatıp , gece-gündüz uğraşıp , klavye&mouse parçalayıp ta bitiremediğiniz oyun var mı?
Ya benimde var The Cronicles Of narnia the lion the witch and the wordrobelütfn yardım edin     |
_-'^'-_LoVeR_-'^'_-'^'-_EmMa_-'^'-_- |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 31/12/2006 : 08:46:01
|
asturmancı, peşpeşe ileti atma... "İletiyi düzenle seçeneğini boşuna mı koyduk?" |KRONDOR|'dan seçmeler. ;) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
painkıller
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 31/12/2006 : 19:04:07
|
ben painkıllerı bıtırdım sagolun bısey degıl öhö öhö ? bıde most vandet soyle gecersın polıslerden uzun sure kac kurtul mesaj gelır yada fotograf cek
|
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 31/12/2006 : 19:51:15
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
WarCraft III--Single Campaign.
aynen ya oyunun sonunu hile ile görebildim ya... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|