AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Albert Einstein'ın 1.5 Dakikada Çözdüğü Soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 21/09/2006 :  22:25:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Soruyu burda görüntüleyemedim; ama hazırlaması basit, çözmesi imkansız gibi bir şey :).

5 e 5 oranında bir kare çizin, ve kareleri toplam 25 tane olacak şekilde çizgilerle hazırlayın, ardından en alttaki kare satırına gelin ve en sağdakinin bir yanındaki kareye 1 yazın, sonra aşağı, yukarı,sağa,sola gitmek şartıyla(çarpraz olmayacak) 25 e kadar sayıları tamamlaya çalışın, şu ana kadar bunu Dünya'da çözen olmamış diyolar, einstein 1.5 dakika da çözmüş ve cevabını kimseye söylememiş.

Not: Ben kaç kez denedim hep bir kare eksik kalıyor 24'e kadar gelebildim

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 21/09/2006 :  22:45:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben 3 kutu boş bıraktım, bu da büyük başarı...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/09/2006 :  16:28:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bana bunu sordular arkadaşlar ama çözeceğim emin olun tabi einstein'in o geniş bakabilen zekası ile 1,5 dakika değil ben 1,5 yılda çözeceğim :D

Buyrun hemen wordde yapıverdim kusuruma bakmayın kötü oldu : http://www.hemenpaylas.com/download/1637680/ein.rar.html

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 22/09/2006 :  19:15:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Einstein yalan söylemiş bence(çünkü bu sorunun çözümü yok, en az 1 boş kare kalıyor mutlaka...)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 22/09/2006 :  19:33:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok çözümü falan bunun...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

golden girl
Üye

Turkey
İleti 134

İletim - 22/09/2006 :  19:35:55  Bilgileri Göster  golden girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bunu 1.5 asırda cözerim bu ne yaw hep bi kare eksik kalıo

Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000