|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 21/09/2006 : 22:25:52
|
Soruyu burda görüntüleyemedim; ama hazırlaması basit, çözmesi imkansız gibi bir şey :).
5 e 5 oranında bir kare çizin, ve kareleri toplam 25 tane olacak şekilde çizgilerle hazırlayın, ardından en alttaki kare satırına gelin ve en sağdakinin bir yanındaki kareye 1 yazın, sonra aşağı, yukarı,sağa,sola gitmek şartıyla(çarpraz olmayacak) 25 e kadar sayıları tamamlaya çalışın, şu ana kadar bunu Dünya'da çözen olmamış diyolar, einstein 1.5 dakika da çözmüş ve cevabını kimseye söylememiş.
Not: Ben kaç kez denedim hep bir kare eksik kalıyor 24'e kadar gelebildim |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 21/09/2006 : 22:45:48
|
Ben 3 kutu boş bıraktım, bu da büyük başarı...  |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 22/09/2006 : 16:28:45
|
abi bana bunu sordular arkadaşlar ama çözeceğim emin olun tabi einstein'in o geniş bakabilen zekası ile 1,5 dakika değil ben 1,5 yılda çözeceğim :D
Buyrun hemen wordde yapıverdim kusuruma bakmayın kötü oldu : http://www.hemenpaylas.com/download/1637680/ein.rar.html |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 22/09/2006 : 19:15:08
|
Einstein yalan söylemiş bence(çünkü bu sorunun çözümü yok, en az 1 boş kare kalıyor mutlaka...) |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 22/09/2006 : 19:33:13
|
Yok çözümü falan bunun... |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 22/09/2006 : 19:35:55
|
ben bunu 1.5 asırda cözerim bu ne yaw hep bi kare eksik kalıo |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|