Beyler Hepiniz Bulunmaz Falan Demişsiniz Ama Bunun Matematiksel Hesapla Falan İlgisi Yok...Sadece Mantık Snake Oynadıgınızı Düşünün Duvardan Geçebiliyomusuz gibi Kağıdı Bir Rulo Yapın Ve Karelerin Uçları Birbirine Değmiş Olacak Ne Oldu 5er Kare Yine Peki Rulo Oldugu Zaman Ne Oldu ? bize boşluk açılmış oldu yani kağıdın iki ucu birleşince bize ilerleyecek bir yol açılmış oldu düşünürseniz çözümü anlarsınız ben 15dkda çözdüm başka da adam gibi çözen olmamış sanırım...
Arkadaşlar. Einstein gelmiş geçmiş en zeki insan.O ışık hızını buldu.Beyninin %8'ini kullanan tek insan oydu.Zaten yaptıklarıda büyük buluşlar.Einstein sayesinde dünya bu teknolojiye sahip.O adam bulunamayacak şeyleri buldu.Öle biri kolay kolay gelmez.Biz insanlar sadece beynimizin %1'ini kullanıyormuşuz.Bir düşünsenize.Bu sorunun bir cevabı var.Çünkü o einstein
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız