AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Kendi tam çözümlerimizi yazalım.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 24/09/2006 :  19:22:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aranızda tam çözüm veya rehber yazısı yazan varsa burada paylaşalım.(not=paylaştığınız yazıları siz yazmış olmalısınız)

Bir tane benden= (Commandos 3 destination Berlin)

Eliminate The Sniper

Bu bölümde bizden düşman keskin nişancısını öldürmemiz isteniyor. İlk olarak, ayağa kalkıp gerideki avluya doğru koşun. Siz yerinizden uzaklaşınca düşman sniper hemen binanın sağ köşesinden sol köşeye koşacak.(A noktası) Düşman sniper henüz yerine varmadan siz de B noktasına koşun.(alttaki resime bakın.)

http://www.resimload.com/141210/iQw_e.T.S.JPG

B noktasına geçtikten sonra karşıdaki 2 askeri tüfekle vurun ve silahlarını alın. Oradan X noktasına sürünerek gidin. Burada pusu kurup Düşman sniper'ın karşınızdan koşarak geçerken vurun.

http://www.resimload.com/141210/9Qg_E.tS_2.JPG

sizden de yazı bekliyorum...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 02/10/2006 :  16:14:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun çözümlerini burda deelde sanırım burda yapsak daha iyi olur hem diğer ark larda kolayca ulaşır.....
http://www.oyunsitesi.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 02/10/2006 :  16:43:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler taşır, merak etmeyin.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  10:31:24  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Her oyunun tam çözümünü paylaşabilir miyiz...?
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 07/10/2006 :  20:29:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii ki...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  23:30:22  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ok
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000