AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 hangi okulda okuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 09/10/2006 :  17:45:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben dedim o kadar de mi? aybike de bizim 2 bilardo masamız var diye artislik yapıyordu kertenkeleler mi oynuyor deyince kaldı :)

ben Adem Tolunay Anadolu Lisesi(Anatolian high school :P ingce dersi bol olunca)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 09/10/2006 :  18:31:27  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mersin uni. bilgisayar müh. 4. sınıf
Sayfanın En Üstüne Git

asturmancı
Üye

İleti 53

İletim - 09/10/2006 :  21:12:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
asturmancı tarafından yazılan:

arkadaşlar ben şehit kom er fatih özcandayım ortaokul sona geçtim yani sizden biraz küçüğüm

pardon arkadaşlar ben ilköğretim üçüncü sınıftayım.abim ben yokken yazmış zaten ona kızdım

İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 11/10/2006 :  19:35:59  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Antalya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi (Lise 2)

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

furkan_onur
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 11/10/2006 :  19:42:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nomercry birikim koleji iyi bir yer bağcılara göre bende bağcılarda fatih dersanesine gidiyorum orda sınava girmiştim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000