|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/09/2006 : 20:50:39
|
Meslea bir karşılaşma olsa, 2 farklı takım var
1. Takım -Allen Iverson -Dwayne Wade -Vince Carter -Tim Duncan -Shaquille O'Neal
2.Takım -Cech -Kâka -Ronaldinho -Ruud Van Nistelrooy -Thiery Henry
Şimdi bu takımlar en başta futbol maçı yapacaklar, e tabi kazanan bariz belli, sonra da basketbol maçı yapacaklar kimin kazanacağı yine belli :); ama toplam en yüksek puanı alan sizce hangi takım olur?
Örneğin, futbolda 1-0 skor basketbolda 10-0 a eşit olacak şekilde düşünelim. :)
Tamamen kendi ürünümdür bu düşünce,Lütfen
|^^^^^^^^^^^^\ ||\ |__ EMEĞE SAYGI__| ||'""|""\___ | _____________ l | |__|__|___| ) (@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/09/2006 : 04:03:19
|
1.Takım
Alen İverson B.Wallace K.Garnett L.James T.Duncan
2. Takım
Buffon Henry Kaka Messi Gerarrd
|
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 28/09/2006 : 20:30:01
|
| Evet burak hocam senin yazdığın da güzel :),ama benim verdiğim takımlarla oylama istedim, ama gönlün nasıl isterse öyle yapabilirsin :) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/09/2006 : 00:04:21
|
| Aman Yanlış olmuş =) Basketbol çok yorucu ve sürekli koşmayı gerektiren bir spor. Bencede Basketbol daha ağır basar. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 29/09/2006 : 11:16:16
|
1.Takım Alen İverson K.Garnett L.James Shaquille O'Neal
2.Takım victor valdes j.terry marcelinho kaka ronaldinho |
 |
|