AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 2008-2009 Uefa finali Şükrü Saraçoğlu'na verildi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 05/10/2006 :  15:22:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
UEFA Kupası'nda 2008-2009 sezonu finalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na verilmesi, Fenerbahçe'de büyük bir sevinç yaratırken, yönetim kurulu üyesi Nihat Özbağı, bunun Fenerbahçe ve Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi.

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun yanı sıra, stadın yapımında önemli katkıları olan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Yatırımlar ve Projeler Sorumlusu Özbağı, yaptığı değerlendirmede, Türkiye'de ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde kendi öz kaynaklarıyla yaptıkları stadın, bu anlamda ender statlardan birisi olduğunu kaydetti

Finalin statlarına verilmesinin aynı zamanda ülke için büyük bir reklam olduğunu ifade eden Fenerbahçeli yönetici, ''Bu da bizleri gururlandırmaktadır. Tribünlere ısıtma sistemini de yapıyoruz. Stadımız Avrupa'nın önde gelen statlarından biri oldu'' dedi.

UEFA finali için Avrupa'nın büyük statlarıyla mücadele ettiklerini belirten Nihat Özbağı, ''Stadımızın konforu ve kalitesi hakkıyla finali almamızı sağladı. Başkanımız Aziz Yıldırım önderliğinde, yönetim kurulu ve taraftarımızın büyük katkısıyla bu büyük eseri meydana getirdik'' diye konuştu.

Kaynak:Mynet

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 05/10/2006 :  15:40:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir de finale yükselirsek şansımız %15 civarı artıkcaktır
Güzel bir habermiş saol

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 05/10/2006 :  21:46:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir Türk takımını 2008-2009 yıllarında, Uefa'da Şükrü Saraçoğlu'nda oynarken görmeyi çok isterdim, her ne kadar Galatasaraylı olsamda, bir Türk olarak bu bana gurur verirdi.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ronaldo777
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/10/2006 :  14:10:20  Bilgileri Göster  ronaldo777'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uefa kupasının 2008/2009 sezonununda şükrü saracoğlu stadında oynanması çok güzel olmuş..inş.bi Türk takımını finalde görürüzz

Sayfanın En Üstüne Git

Salih_Bond
Üye

Portugal
İleti 2

İletim - 24/10/2006 :  14:42:11  Bilgileri Göster  Salih_Bond'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyisi sivasspor :D
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 24/10/2006 :  14:57:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu bayram günü alakasız mesajlar atmayı da ihmal etmiyorsunuz ya, helal olsun.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000