|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/10/2006 : 13:02:49
|
Saçma sapan "spam" maillardan bir tane daha sadece. Ciddiye almaya gerek yok.
larrya55'in üyeliğini kilitledim. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 08/10/2006 : 13:39:47
|
hikayede tam akıcı madem öle bosa gitmesin buda ortaları
Gecen sene 18 kasım 2005 de babam özel bir hastanede ölmeden önce , beni gizlice hastanedeki yatagından aradı ve metal bir kutuda sakladıgı bir güvenlik şirketine yatırdıgı 6.5m$ dolardan söz etti.para olarak değilde aile yadigarı esyalar olarak ve benim adımı diger akrabaların kızı olarak paraları yatırmıştı Bana arkadaşı tarafından kıskançlık yüzünden zhirlendigini söylemişti.ayrıca bana istedigim bir ülkede güvenilir bir yabancı bulmamı öğütledi böylece is ortakları onu zehirledikleri gibi beni zehirlemede basarılı olamayacaklardı bu durumda bana yardım edecek dürüst birinin kim oldugunu bilmek zordu... asistan bulma konusundaki sesizligim sürerken seni denemeye karar verdim .... 20 agustos 2006 da buraya vardım amcam bu belge yüzünden beni öldürmek istiyordu ve babamın bütün varlıgını ve parasını almayı başardı.bana sürekli kötü davrandılar ve hayatı çekilmez hale getirdiler eşi 19 ağu 2006 da bana zehirli bir pirinç yemeği yaptı fakat tanrının lütfu kızı bana o yemeği yemememi söyledi yemegi çöpe döktüm ve ertesi sabah çöpte 10 ölü fare görünce bu evden hemen gitmemi sagladı, otelin parasını ödücek ne param nede tanıdık biri olmadıgı icin burda uzun süre kalmak istemedim
|
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 08/10/2006 : 14:25:42
|
ne bu şimdi şaka mı bu |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 08/10/2006 : 14:34:28
|
Muhah Patrick Mboma futbolcuydu be :D
alıntı: sith_lord tarafından yazılan:
senin hakkında kötü şeyler yazıo ama tam çözemedim
Ne alaka ? Bilmeden yalan yanlış konuşma istersen. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|