|
Yazar |
Konu  |
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 19/10/2006 : 00:51:03
|
"Fatal Error" bu aralar çok faso veriyorsun bu forumda neidüğü belirsiz ortamı geren ve şahısa hakaret içerikli mesajların artmış bulunmakta laf dalaşı yapacak bir ortam arıyorsun bu belli etti kendini artık,bence bir daha uğrama buraya uğrayacaksanda adabınla haraket et..!Allah rızası için şu mübarek günlerde adamı günaha sokma bir zahmet |
*CK |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/10/2006 : 16:35:31
|
bnm sizin gibi forumlarda yaşayan, forumla bütünleşmiş, hayatı forum olmuş, forum piskolojisi içindeki forum insancıklarına hep merakım olmuştur. Bu yüzden kendi çapımda bi araştırma yapıyorm işte forum insancıkları neye nasıl tepki verir diye.. Tepkiler hep aynı:) Bikaç forum insancığı bütünleşir, kendini "elit tabaka, kültürlü, üst kesim" fln sanarlar, aralarında geçen muhabetler hep saygı ve sevgi çerçevesi içindedir yeri gelince tartışır yeri gelince eylenirler ama saygıyı bozmazlar, kendilerine sanal ortamda sanal bi kişilik yaratırlar çünkü gerçekte "hiç"tirler..vs vb.. Neyse araştırmamın sonucu bu kadar değil yaz yaz bitmez uzun sürer şimdi belki bi ara açıklarım kafama eserse... Ok rahat bırakıyorum sizi forumcuğunuzda, nede olsa BURASI SİZİN DOĞAL YAŞAM ORTAMINIZ :)) Yaşanyın özgürce, koşun, coşun, hatta forumdan birine aşık olun onla msn de çıkın, kefinize bakın.. Bn arada sizi doğal yaşam ortamınızda ziyaret etmek için uğrarım belki :) |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 19/10/2006 : 17:33:30
|
Ooo sosyoloğumuz konuşuyor :D, Forumları araştırıyormuş bak sen yaa, uzun zamandır böyle gülmedim, en çok da gerçekte hiçtir yazısına güldüm, sen gerçek hayatta Fatih'i tanıyor musun da böyle zırvalıyorsun? Şahsen forumlar benim doğal yaşam alanım değil, hani sen diyorsun ya forumla bütünleşmiş, forumla yaşayan, hayatım forum olmuş :) o zaman burası senin doğal yaşam alanın, onun için doğal yaşam alanına zarar verme. Ayrıca değerleri araştırmalarını mail olarak bekliyorum veya buraya yaz herkes yararlansın. Not: Yukarda yazmış olduğun yazıyı da çıktı alıp odama asıcam :) |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 19/10/2006 : 17:38:02
|
Seni kendi haline bırakmak lazım gerçi ama birkaç şey yazmadan da rahat edemeyeceğim..
188 ileti sayısı ile belli ki bu foruma uğrayan ve konulara mesaj yazan bir şahıssın yani ne demek oluyor bu,sende "kendi tabirinle" bizim gibi bir insancıksın o zaman görünenen köy kılavuz istemez öyle değil mi "Fatal Error"? Kendinle çelişki içinde olma onun için ;)
Araştırmaymış ne araştırması bu? Araştırma adı altında "Fatal Error un gereksizlikleri" desek daha yerinde bana sorarsan,işi gücü bıraktın heralde sanal sosyolog kesildin burada araştırman bitince bizede mail yoluyla bildirirsin artık bakalım ne gibi tezler,hipotezler ortaya koydun meraklandırma bizi de lüften ;) Burası düşüncelerin paylaşıldığı,fikirlerin sunulduğu insanların saygı,sevgi çerçevesinde hareket ettiği bir platform..Seni huzursuz eden ne bu kadar;Küfür edecek,saygısızlık yapacak halimiz yok sen sorunu kendinde ara,geliyorsun buraya ben millete kendimi nasıl kaşıtırım,kendime nasıl laf yediririm diye düşünüyorsun ve arkasından da yaptığın 0-12 yaş yorumlarını "araştırma yapıyorum" falan fişman gibi sığıntı ifadelerle örtbas etmeye çalışıyorsun..
Sen kimi nerden tanıyorsun yahu?Hiç miç vs..Akıllı ve efendi olursan sen kazanırsın olmazsanda kendin kaybedersin..Senin şu mesajını ilkokul çocuğu yazmaz insanda biraz utanma olur yahu,hani foruma yeni üye olmuşsundur ilk mesajındır bu da,canın sıkılmıştır bir forum bulayımda birşeyler çizittireyim diye düşünmüşsündür kendi akıl yaşına yakışır bir biçimde....Eee öyle bir durumda yok burada görünüyor ne de olsa :)) Hadi şimdi kendine yakışanı yapmaya devam et sen ;)
|
*CK |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/10/2006 : 17:44:20
|
way way waay ne yazı yazmşsn öyle beaa (gerçi okumadım ama) puahah :D |
 |