|
| Yazar |
Konu  |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 16/10/2006 : 21:19:40
|
Ben bir fenerbahçeliyim ancak şu anki durumdan hiç hoşnut değilim ve bu sene fenerbahçe şampiyon olamıyacak olmasında!Yapılan yanlış transferler en başta Zico ve Lugano takımı batırıyorlar ne avrupada ne Anadolu'da başarı beklemiyorum takımımdan.Aziz başkan bu takımı batırdı istifa ediyorum etmiyorum deyip batırdı böyle fenerbahçelilik olmaz ben şu ana kadar taraftarlığımı yerine getirdim ama bu takımdan hiçbirşey bulamadım ve bu sene ligde tarafsızım.  Lütfen yorumlarınız gönderin.Ama kötü mesajlarla konuyu kirletmeyin! |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
|
|
furkan_onur
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 17/10/2006 : 15:06:28
|
fenerbahçe real madride döndü. alex=koşmuyo etmiyo bikaç çalım atıyo ooooooo alex geldi işte bu be ddiyolar kezman=anelkadan daha sorunlu bir futbolcu.forvette yanında kimse olmadığından dolayı gol atamıyo. deivid=200 küsür gol atmış ne yazar bu ligde atsa ya 200 tane hadi 200 ü bırak 20 tane atsın ii futbolcudur diycem deivid kaç kiloydu?85 mi? lugano=güney amerikanın en iyi futbolcusu.top canbazı akrobatik yıldız.şişirin şişirin sonu böyle olur işte.eduyla küsler galiba araları fazla açılıyor.
|
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 17/10/2006 : 21:27:46
|
| Bence sizin dediğiniz kadar vahim bir durum yok ortada. Fenerbahçe Türkiye'ye getirebileceği en iyi oyuncuları getirmiş. Yani sen Güney Amerika'nın en iyi stoperini takımında istemiyorsan(by ozoney sözüm sanaydı)dünyanın en iyi forvetlerinden birinin(Kezman)sorunlu olduğunu düşünüyorsan ben sana ne diyeyim? Bence Türkiye'deki en iyi yabancı transferleri Fenerbahçe yapıyor, oyuncular şu an çok iyi oynuyor diye bir şey demiyorum, zamanla takıma alışacaklar. Zico hakkında çok konuşamayacağım, açıkçası fazla da tanımıyorum ama Fenerbahçe'nin işine yarayabilecek bir teknik direktör olmasını temenni ederim. Özet olarak; Fenerbahçe sorunlu bir takım değil... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 18/10/2006 : 10:28:58
|
| Lugano Güney Amerika'nın en iyi stoperi olabilir ama adam Avrupa'da hiç birşey yapamıyor.Yenilen gollerde hep onun hatası var.Kezman'a sözüm yok ayrıca, uyum uyum uyum diyorsunuz ama herhalde bu futbolcular ligin son maçı güzel oynayacak kaynaşıp.Ben artık bu takıma Güney Amerika'dan futbol bilgisi eksik, sadece tekniği olan futbolcular getirilmesini istemiyorum.Ben koşan hızlı atak yapan futbolcular istiyorum. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
1997berk
Üye

Turkey
İleti 69 |
İletim - 06/11/2006 : 17:27:11
|
| bence fenerbahçe daha fazla takım oyunu oynamalı |
 |
|
|
S_U_A_T
Üye

Turkey
İleti 155 |
İletim - 06/11/2006 : 18:01:07
|
| ARKADAŞLAR TAKIMI İYİ GÜNLERİNDE HERKEZ YANINDA OLUR ÖNEMLİ OLAN ZOR GÜNLERİNDE YANINDA BULUNMAKTIR!!! ORDA,BURDA,HERYERDE, GENÇ FENERBAHÇE |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|