AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 13/11/2006 :  20:37:01  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe'nin durumu şu an hakikatten kötü zaten geçen seneki şampiyonluğun gitmesi ayrı bişeydi. Ama düşününce beşiktaş ve galatasaray fenerbahçe'den daha kötü durumdalar. Geçen sezon beşiktaş 13. mü ne oldu ama nedense burun farkıyla şampiyonluk kaçırdığımız için kötü duruma düşen biz olduk. Bunun nedeni fenerbahçenin tek büyük takım olmasıdır. Düşünün, misal fenerbahçe galatasaray maçı oluyor, biz farkla yeniyoruz ne denir "Fenerbahçe farkla yendi." galatasaray farkla yendi ne denir "Fenerbahçe farkla yenildi" gazete okuyan bilir bu böyledir.
Not: Fenerbahçeli olmayıpta konuyu germek için konuya girmeyin. (girsenizde yorum yazmayın)

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 15/11/2006 :  16:15:43  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
burun farkıyla şampiyonluk kaçırdığımız için kötü duruma düşen biz olduk. Bunun nedeni fenerbahçenin tek büyük takım olmasıdır. Düşünün, misal fenerbahçe galatasaray maçı oluyor, biz farkla yeniyoruz ne denir "Fenerbahçe farkla yendi." galatasaray farkla yendi ne denir "Fenerbahçe farkla yenildi" gazete okuyan bilir bu böyledir.
Not: Fenerbahçeli olmayıpta konuyu germek için konuya girmeyin. (girsenizde yorum yazmayın)

Burun farkıyla değil,siz kendinizi "Fenerbahçe Cumhuriyeti" olarak gördüğünüz için bu hallere geldiniz,Başkanınız kulübünüze antipati oluşturdu her gittiğiniz ilde kargaşa yaratıyorsunuz,Fb formalı biri görüldüğünde dayak yiyor.Bence önce bu sorunlarınızı halledin...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 15/11/2006 :  21:29:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Calvin Klein tarafından yazılan:

alıntı:
burun farkıyla şampiyonluk kaçırdığımız için kötü duruma düşen biz olduk. Bunun nedeni fenerbahçenin tek büyük takım olmasıdır. Düşünün, misal fenerbahçe galatasaray maçı oluyor, biz farkla yeniyoruz ne denir "Fenerbahçe farkla yendi." galatasaray farkla yendi ne denir "Fenerbahçe farkla yenildi" gazete okuyan bilir bu böyledir.

Burun farkıyla değil,siz kendinizi "Fenerbahçe Cumhuriyeti" olarak gördüğünüz için bu hallere geldiniz,Başkanınız kulübünüze antipati oluşturdu her gittiğiniz ilde kargaşa yaratıyorsunuz,Fb formalı biri görüldüğünde dayak yiyor.Bence önce bu sorunlarınızı halledin...

Sonuna kadar katılıyoru.Birtek her gittiğimiz ilde kargaşa ve dayak yeme olayına az buçuk katılıyorum.Ancak bu takımı bu hale getiren Aziz Yıldırım'dır.Kendisini çok akıllı sanıyor.Artık ne fenerbahçenin maçı izlenir ne başkha birşey olur.Lig başlıyor fenerbahçe'de başkan yokh.Nasıl iştir bu? neden etti istifa?Galatasarayın şampiyonluğuna gölge düşürmek için.Gerçektende öyle oldu arka planda kaldı gsnin şampiyonluğu.2 haftada transer yapılırsa AHANDA BÖYLE OLUR!Gelin sizde bırakın şu takımı ben bıratım.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 16/11/2006 :  16:08:38  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aziz Yıldırım tribünde oturan bir taraftar gibi "Tek büyük Fenerbahçedir" mesajı verdiği sürece zarar ziyan bu klübe..
Ayrıca geçen Denizli maçından sonra yaptığı rezaleti duymuşsunuzdur spor programlarında..

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 18/11/2006 :  14:00:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
AaaAA?Ne yapmış çok merak ettim anlatırmısın az ?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000