|
Yazar |
Konu |
|KRONDOR|
Editör
Turkey
İleti 8269 |
İletim - 01/01/2004 : 00:21:54
|
1 Ocak 1999'da GameParrot adıyla kurulan sitemiz bugün dördüncü yaşına bastı. Bu dört sene boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize ve sitemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yazar arkadaşlara, özellikle Bilge Kaan KAZAZ'a sonsuz teşekkürler. Umarım yazar-okuyucu ilişkisinden çok arkadaşlık düzeyinde olan bu birlikteliğimiz senelerce devam eder... |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
|
shadowwalker
Seçkin Üye
Turkey
İleti 637 |
İletim - 01/01/2004 : 00:51:22
|
doğum günümüz kutlu olsun :)) |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 01/01/2004 : 02:51:39
|
krondorun dileklerine katılıyorum, nice 4 senelere |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
guraktan
Seçkin Üye
Turkey
İleti 338 |
İletim - 01/01/2004 : 04:20:25
|
Nice senelere arkadaşlar siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler. |
|
|
scorpions TR
Üye
Turkey
İleti 71 |
İletim - 01/01/2004 : 05:15:58
|
Nice 4 senelere,dostluk ve sevgi içersinde. |
AH ULEN AH,GERÇEK HAYATTA DA "SAVE" YAPABİLSEYDİM,BU KAFAYLA NELER YAPMAZDIM Kİ!
|
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye
Turkey
İleti 737 |
İletim - 01/01/2004 : 09:48:55
|
Nice senelere! Hiç bitmemesi dileğiyle... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
|
|
Konu |
|
|
|
|