AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 18 Wheels of Steel Across America Hilesi Hileleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

matador83
Üye

İleti 27

İletim - 01/01/2004 :  00:35:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu oyunu oynayanınız var mı? varsa hilelerini nereden bualbilirim teşekürler...

18 Wheels of Steel Across America Hilesi Hileleri

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/01/2004 :  10:52:33  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
matador83 tarafından yazılan:

arkadaşlar bu oyunu oynayanınız var mı? varsa hilelerini nereden bualbilirim teşekürler...

Konuyu açmanın gerçek amacı hile olduğu için bu mesajını "Hileler & Çözümler" bölümüne yazsan daha iyi olurdu.

Bi'de adı Hard Truck: 18 Wheels of Steel olan bir oyunun hilelerini buldum. Eğer aradığın oyun o değilse bir mesaj daha at haberim olsun.

Hard Truck: 18 Wheels of Steel hileleri için;

[Silindi]
Sayfanın En Üstüne Git

matador83
Üye

İleti 27

İletim - 06/01/2004 :  00:07:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır o dediğin oyunun bir önceki versiyonu bu yeni çıktı hiç bir yerde bulamıyorum hilelerini........
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/01/2004 :  01:29:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hileleri buldum ama hilelerin kullanış şeklini tam olarak belirtmedikleri için anladığım kadarıyla yazdım. Ayrıca hangi kodun ne işe yaradığını da belirtmemişler. Bu yüzden kodların karşılarına açıklamalarını yazamadım. Eğer hileleri çalıştırabilirseniz hangi kodun ne işe yaradığını söylerseniz hileyi sitemize ekleyebiliriz.

Hilelerin çalışması için oyunun yamasını da kurmak gerekiyormuş. Adresi: http://www.valusoftsupport.com/library/patch/patch_1_8.zip

Oyunda hileleri aktif edebilmek için öncelikle oyunun kurulu olduğu dizindeki config.cfg dosyasını Not Defteri ile açarak uset g_console parametresindeki 0'ı 1 yapmanız gerekiyor. Daha sonra oyun sırasında ~ veya " (Esc tuşunun altındaki tuş) tuşuna basarak, çıkan konsol ekranında aşağıdaki kodları girin. Hileleri aktifleştirmek için Enter'a basın ve yine ~ veya " tuşları ile konsol ekranını kapatın.

Kodlar

cheat money
cheat dealers
cheat drivers
cheat stars

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/01/2004 :  16:28:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hilelere http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=18wosaa adresinden ulaşabilirsin. Dealers ve Drivers ile ilgili olan hilelerin ne işe yaradığını anlayamadığım için onların karşılıklarını yazamadım. Ne işe yaradıklarını bilen/anlayan varsa bize bildirirse orayı da düzeltiriz.

Dodo, neden bizde olan hile için başka sitelerden link veriyorsun?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/01/2004 :  21:25:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Özür dilerim, görmedim, bi'daha olmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000