Hileleri buldum ama hilelerin kullanış şeklini tam olarak belirtmedikleri için anladığım kadarıyla yazdım. Ayrıca hangi kodun ne işe yaradığını da belirtmemişler. Bu yüzden kodların karşılarına açıklamalarını yazamadım. Eğer hileleri çalıştırabilirseniz hangi kodun ne işe yaradığını söylerseniz hileyi sitemize ekleyebiliriz.
Oyunda hileleri aktif edebilmek için öncelikle oyunun kurulu olduğu dizindeki config.cfg dosyasını Not Defteri ile açarak uset g_console parametresindeki 0'ı 1 yapmanız gerekiyor. Daha sonra oyun sırasında ~ veya " (Esc tuşunun altındaki tuş) tuşuna basarak, çıkan konsol ekranında aşağıdaki kodları girin. Hileleri aktifleştirmek için Enter'a basın ve yine ~ veya " tuşları ile konsol ekranını kapatın.
Hilelere http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=18wosaa adresinden ulaşabilirsin. Dealers ve Drivers ile ilgili olan hilelerin ne işe yaradığını anlayamadığım için onların karşılıklarını yazamadım. Ne işe yaradıklarını bilen/anlayan varsa bize bildirirse orayı da düzeltiriz.
Dodo, neden bizde olan hile için başka sitelerden link veriyorsun?