AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Football Manager 2007
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 25/10/2006 :  12:35:54  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben basladim, su anda malum dil seceneklerinden dolayi biraz zorlaniyorum ama bunun icin herseye deger, gayet eglenceli bir oyun. Oyunda bir cok yenilik var, ayrica gerek oyuncu ozellikleri(TR Ligi disinda) gerek de genel oalrak cok gercekci bir oyun olmus, gercek menejermis gibi hissediyorsunuz kendinizi. 01 02`den sonra anlasilmayan bir bicimde kaldirilan taktikteki With Ball/Without Ball ozelligi yuzunden oyuna yine direkt katki yapamiyoruz taktiksel anlamda, bu da bizi her ne kadar Player Instructions`tan cesitli ayarlamalar yapsak da tam olarak tatmin etmiyor, cunku ne dersek diyelim istediklerimizi yapmiyorlar. Oyunda bir negatif ozellik ise cok fazla kartin verilmesi, her 2 macta bir en az 1 oyuncum kafa atma yumruk atma gibi sebeplerden dolayi oyundan atiliyor. Oyunda rastladigim bazi yenilikler var:

-Scouting sistemi oyuna apayri bir sey katmis. Gozlemcilerin hangi ulkeyi ne kadar tanidigini goruyorsunuz, buna gore atamalar yapiyorsunuz. Yine bir sonraki rakibiniz hakkinda onceki oyunlara gore cok daha detayli bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

-Oyuncularla iletisim koklenmis, cok cesitli alternatifler var.

-Mac oncesi konusma cok isabetli olmus, bir de devre arasi konusmalarda guzel farkliliklar var. Konusmalarinizin takimi nasil etkiledigini asistanlarinizdan da ogrenebiliyorsunuz her mac sonu.

-Pilot takim olayi harika. Buyuk takimsaniz yonetimden pilot takim isteyebiliyorsunuz onlar da secenek sunuyor bize. Onlara kiralik oyunculari yolluyorsunuz, herhangi bir oyuncu satimi sirasinda da oncelik sizde oluyor. Kucuk takim olursaniz da baska takimlarin pilot takimi olmak isteyebiliyorsunuz.

En cok goze carpan yenilikler bunlar. Aramizda su ana kadar oynayan var mi ??

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 02/12/2006 :  09:14:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz geçmiş ama cevap vereyim dedim. Ben oynamaya başladım FM 2006'dan pek fazla farkı yok. Ama biraz daha incelemeye başlandığında güzel yenilikler göze çarpiyor. FM FOREVER!

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 02/01/2007 :  21:03:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw bu fm lerde transferlerde ada gore search yapa biliomuyuz

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000