AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Dövüş Oyunları Genel
 mortal kombat armageddon
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/10/2006 :  19:25:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mortal kombat armageddon oynamanızı tavsiye ederim klasik mrtal kombata göre daha güzel fatalityleri izlemiycez artık biz fatalitylerde rol oynicaz armageddon oynayalnlar yorum yapsın

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 10/11/2006 :  21:03:36  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Mortal Kombat'ın neresini sevdiğinizi çok merak ediyorum. Tabi bu benim fikrim. Açıkçası öyle dövüş oyunlarını da pek sevmem.
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/11/2006 :  10:58:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oynamadıysan niye yorum yapıosun?
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 11/11/2006 :  11:37:42  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu dün arkadaşımda oynadım. Oyunun sadece %15 güzel geldi bana.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/11/2006 :  12:22:08  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lord_vampir tarafından yazılan:

Oyunu dün arkadaşımda oynadım. Oyunun sadece %15 güzel geldi bana.

O yüzde onbeşlik dilimi nasıl ayarladın çok merak ediyorum...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000