Rappier hayali kahramanlar bu kadar boşssa ve inanmıyorsan neden oyunlarla vaktini boşa harcıyorsun ki. veya sanal ortam ne kadar gerçek ki burada zamanını öldürüyorsun ? sen bu konuşmanla tüm hayal ürünlerine gereksiz damgası vuruyorsun.
Rappier hayal ürünlerine gereksiz damgası vurmuyor. Onun söylediği Sauron, Gandalf ve diğer karakterlerin hayal ürünü oldukları, bunların güç gibi unsurlara sahip olmadıkları. Bu yüzden de onları karşılaştırmanın hiçbir mantığı olmadığı.
Ayrıca yazdığın şeylerden, senin bu tarz hayali kahramanlara inandığın ve bu yüzden oyun oynadığın sonucunu çıkardım. Yanlış mı düşünüyorum?
haklısın konular gitgide uzayıp fazlasıyla anlamsız olucaktı ben de bu yüzden susmuştum en iyisi tartışma büyümeden kilitleyin bu konuyu(suçumu kabul ediyorum)
Onlar zaten konuyu kilitlenmesi gerekirse kilitlerler:Bizim onlara konuyu kilitleyin dememize gerek yok.En azından biz kapatılmasını istiyoruz diye kapatılması gibi bir lüksümüz yok.Sonuçta kimse mesaj atmazsa konu kendiliğinden kapanmış olur.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...