Işık olduğu yerde kalır bana göre. Araba zaten farlarından çıkan hıza yetiştiği için ışık yansıması olmaz diyorum ben. Yani farlardan çıkan ışıkla aynı doğrultuda ilerlemiş oluruz.
Tabi bu da bir muamma.....
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
farlardan çıkan ışık zaten ışık hızında olmuyormu araba zaten gidiyor farı yakarsan normal yansıması olur fakat farlardaki değişikliğik şöle olabilir ışıkda kırılmalar görülebilir büzülmeler eğilmeler şeklinde.. bunu test edebilecekmiyiz acaba :))))
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
mitokondri hücrenin enerji santralidir.endoplazmik retikulum la ilişkisi yok.bu arada mavi yeşil alglerin hücreleri prokaryot hücrelerdir.sadece ribozom bulunur
Doğru cevap mezozom olacaktı, SAHNETJER nerdeyse cevabı verdi, kıvrımlıdır çünkü mezozom.
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "