İkinizn yaşını 21 olarak düşünürsek döndüğünüzde 80 85 yaşında olurdunuz herhalde :)))
Biraz daha farklı. Yaşlanan biz değil siz olacaksınız :) Biz ışık hızında seyahat ettiğimizden bizim 1 saniyemiz sizin belki 1 saatinize denk gelicek. Dolayısıyla döndüğümüzde siz yaşlanmış olacaksınız. Bizim de tarih olarak yaşımız yükselmiş olacak baya ama bedensel olarak seyahat ettiğimiz kadar yaşlanacağız. Yani en azından Einstein amca böyle düşünüyormuş :))
Evet ama bu yaşlanmanın 1-2 dakikalık olacağını düşünmüş.Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi
size bir soru.insanoğlu ne zaman en iyi arkadaşını satar ???
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!..