|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 11/11/2006 : 23:17:56
|
Jetner'i ayrı arattırdım :) grafikler de böyle kedi falan görünce bi sallim dedim, olsun önemli olan katılmaktı. Ama Eski Mısır falan yaklaştım dimi:) Bu arada hocam ne bu Sahnetjer? :D |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 11/11/2006 : 23:25:08
|
evet mısır falan tuttu ama kedi medi dediğin gibi sallama olmuş biraz D:D:D hadi bilin bakalım ödüllü biliyosun sen bil ipana değil sana colgate hediye hatta tam bi şekilde bir kutu :))
bu arada uruk hai o nasıl soru öle ödülü ne ?? :))) ona göre cevap verecem :)) |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/11/2006 : 23:26:13
|
alıntı: SAHNETJER tarafından yazılan:
evet mısır falan tuttu ama kedi medi dediğin gibi sallama olmuş biraz D:D:D hadi bilin bakalım ödüllü biliyosun sen bil ipana değil sana colgate hediye hatta tam bi şekilde bir kutu :))
bu arada uruk hai o nasıl soru öle ödülü ne ?? :))) ona göre cevap verecem :))
Soruyu bilene mavi-yeşil alg hediye etçem, sırt ağrsına çok iyi geliyormuş  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 11/11/2006 : 23:34:02
|
hehehehe :))) o zaman cevap veriyorum bu mavi yeşil alglerin Elektron taşıma sistemi bi de fotosentez enzimleri stoplazmalarında mevcut oluyor bu saye de solumun yapıyolar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/11/2006 : 23:41:56
|
Yaklaştın...ama eksik, ipucu vereyim, mavi-yeşil alglerin mitokondiriye benzer bir organeli var, hatta kıvrımlı filan... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|