az önce Mısır ile bi şehre girdim. 1 bölük en dandik spearman vardı. 120 bowman ile yaka yaka 6 tane bıraktım. 120 bowmen'i zevkine kılıçla öldürün 6'sını dedim rakipte only a fool could lose this battle yazarekn benimkilerde defeat is almost certainly yazıyor. hatta adamı dövdüm,heroic öldü son kişi kaldı benim adamlarda defeat is almost certainly yazıyor bu ndendir? tamam spearmene bowman ile kılıçla girdim ama 1 vs 120'de defeat düşünmei biraz garip :))
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Ver coşkuyu ver coşkuyu:) Askerler çok yürüyünce yoruluyolar.Bide şu birim olayları var işte turuncu, gri, altın rengi olyor ya onda komuta seviyesi yüksek olunca fil gelse korkmazlar:DAma en iisi ver coşkuyu.
öyle değil. zaten general yoktu 120 köylü 80 phalanx vardı. köylüleri biçtim. sonra 80 phalanx şehrin merkezinde idi. çektim 120 bowman'i sonra başladım ok yağmuruna son 6 phalanx kaldı ben de dedim kılıçla kessinler okçular alt tuşuna basarak yakın dövüşe geçirdim 6 adamda only a fool could lose this battle yazıyor benim 120 adamda defeat is almost possible gibin bişey yazıyor. mantıken bir phalanxa 6 adam düşüyor yumruklayarak bile öldürür 6 adama bu şekilde girmesi garip ki arkasında 400 süvari var :)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
paladin okçuların vuruş gücü azdır her zaman... 6 phalanx bile belki 80 okçuyu öldürebilir... ki adamların kalesine giriyosun yalnış anlamadıysam eğer merkezdeyse adamları kesinlikle son adama kadar dövüşürler. hatta ben çoğu zaman mucize savaşlar kazanmıştım kale savunurken.
eğer normal kalede değilde arazide savaşsaydın bu şekilde yazmazdı...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}